tak mám dilema, zda nechat Viktorce náušničky nastřelit, nebo píchnout. Náš dr.píchá a dnes mi říkal, že to je lepší, prý sterilnější a dělá to až po očkování, tedy nejdřív 4.měsíc. Jedné hlčičce píchal, řvala ja tur až ji žilky od očima popraskaly. No a já hledala na netu, ptala se maminek holčiček a nastřelování se mi zdá lepší, bezbolestné, rychleji se hojí, ale musela bych si někoho najít. jedna dr. mi řekla, že to dělá pouze svým pacientům. Maminky holčiček, jak jste na tom vy, nechaly jste píchat nebo nastřelit?
oběma holkám píchal naušničky dr, u amálky jsem to stihla až v půl roce (má tam být odstup 14 dnů od očkování a jelikož je u nás auto pořád žádaný tak jsem se tam mezi poradnama nedostala). amálka je měla píchlý snad během minuty vč. nasazení naušniček, náš dr je asi šikula
tak mám dilema, zda nechat Viktorce náušničky nastřelit, nebo píchnout. Náš dr.píchá a dnes mi říkal, že to je lepší, prý sterilnější a dělá to až po očkování, tedy nejdřív 4.měsíc. Jedné hlčičce píchal, řvala ja tur až ji žilky od očima popraskaly. No a já hledala na netu, ptala se maminek holčiček a nastřelování se mi zdá lepší, bezbolestné, rychleji se hojí, ale musela bych si někoho najít. jedna dr. mi řekla, že to dělá pouze svým pacientům. Maminky holčiček, jak jste na tom vy, nechaly jste píchat nebo nastřelit?
tak já nechala Nelince natřelit a teď Nikolce budu nechávat taky nastřelit.O pýchání jsem vůbec neuvažovala.
Tak já jsem Klárce nechala píchat a Markétce nastřelit. Klárka při píchání řvala jak tur, hnisalo to snad měsíc a fakt dlouho trvalo než se jí to zahojilo. Markétce nastřelili náušnice během vteřiny a druhý den o ničem nevěděla. Takže za mě jednoznačně nastřelit. Jo a našla jsem si na netu dětskou doktorku, která nastřeluje nejen svým pacientům.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Holky, díky, už jsem se rozhodla, necháme nastřelit. už mám nějaké další tipy na dotory, tak budu obvolávat, tak snad nás někdo vezme :-) Náš dr píchá a prý už to některým píchl blbě. Navíc mi řekl, že až po třech očkování, ale jinde i na netu jsem našla, že se může dřív. Tak uvidím, ještě je chvíli čas.
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Nechávali jsme píchnout asi až v 7. měsíci, měli jsme odložené očkování, tak to dříve nešlo. Ouška nám píchali na ORL, tamější dr. i nastřelovala. Já chtěla nechat ouška píchnout kvůli tomu, abych malé nemusela po nějakém čase náušničky vyměňovat. Do dneška jsme náušnice sundali jen jednou, a to kvůli rentgenu asi před půl rokem (a bylo to horší než samotný rentgen...).
Nechávali jsme píchnout asi až v 7. měsíci, měli jsme odložené očkování, tak to dříve nešlo. Ouška nám píchali na ORL, tamější dr. i nastřelovala. Já chtěla nechat ouška píchnout kvůli tomu, abych malé nemusela po nějakém čase náušničky vyměňovat. Do dneška jsme náušnice sundali jen jednou, a to kvůli rentgenu asi před půl rokem (a bylo to horší než samotný rentgen...).
Tak mě to vyměňování náušniček nepřišlo nijak náročný. Justýnce byli 3 měsíce, takže když spinkala, tak jsem jí je vyměnila a od té doby je ještě nesundala
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru