Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Pechy píše:
Hlavně klid mamko. Malej ti chodí do školky nebo ne? jeslti ano, tak si na celou dobu, co je ve školce zalezte s malou do postýlky, mazlit a mazlit, udělat si kotel vývaru, dát si k posteli lahve s vodou, nic nedělat, spát, odpočívat a kojit jak si řekne. Klidně dva dny po sobě. Můžeš zkusit ještě homeopatika na podporu. Ale fakt žádný štres,to je to nejhorší, co na to mlíko funguje. Ono se to nepos.. víš jak
Šári Miška do školky nechodí,on dost často marodil a bojím se,že jak ho tam dám,omarodí a bude nemocná i Klárka,tak ho nechávám doma aspon to šestinedělí,je to sice záhul,protože manžel je v Praze,možná i proto ten nedostatek mlíka,protože přes den si prostě neodpočinu
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Hlavně klid mamko. Malej ti chodí do školky nebo ne? jeslti ano, tak si na celou dobu, co je ve školce zalezte s malou do postýlky, mazlit a mazlit, udělat si kotel vývaru, dát si k posteli lahve s vodou, nic nedělat, spát, odpočívat a kojit jak si řekne. Klidně dva dny po sobě. Můžeš zkusit ještě homeopatika na podporu. Ale fakt žádný štres,to je to nejhorší, co na to mlíko funguje. Ono se to nepos.. víš jak
Šári Miška do školky nechodí,on dost často marodil a bojím se,že jak ho tam dám,omarodí a bude nemocná i Klárka,tak ho nechávám doma aspon to šestinedělí,je to sice záhul,protože manžel je v Praze,možná i proto ten nedostatek mlíka,protože přes den si prostě neodpočinu
Chápu, já měla s Mátou obrovské problémy s kojením, však to víš a měla jsem se na to vysr... už dávno, protože jsem mu tím akorát ubližovala..ale to už je jedno. Každopádně to chce fakt klid. Vím, že je to těžký s dvěma doma, mám to taky,ale po tom, co jsem si dala s Mátou za těch 8 měsíců bych se už takhle nestresovala. Škoda, že někdy člověku vše dojde až později. mOhli jsme mít oba klid Takže klid a nohy v teple
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
Ahoj Peti,přesně jak píše Pechy,žádnej stres,pude to pude,nepude to nepude,no a co,vážně se to neposere ,já mívala občas taky problémy,v pravém prsu o dost mín mléka a do dneška ho mám menší ,taky jsem si z toho prvně dělala hlavu,ale pak všechno hodila za hlavu,lehla jsem si z malou,odpočinula si a hned bylo líp,stačilo mi na to jedno odpoledne,odpočívej co to jde,vím,že to není lehký když máš dvě malé děti,no a když kojit nebudeš,tak se taky nic nestane,kamarádka se takhle snažila přes půl roku,normálně malá nechtěla pít ani přes klobouček,tak odsávala ve dne v noci-unavená až hrůza,a výsledek?po půl roce s tím sekla a i malá byla mnohem víc v klidu na flašce Jinak ti samozřejmě držím moc palečky at jsi spokojená ty i malá
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Holky uz Ti vse poradili, takze ja preju jen to, aby se to kojeni upravilo a byly jste Ty i Klarka spokojene Ja jsem u Tomika problemy s kojenim moc nemela. Ted bohuzel kojit nemuzu, kvuli rozstepu, tak odsavam a odsavam, ale je to fuska, zabira to strasne moc casu i sil, ale zatim se snazim Tak se drz a urcite bude lip
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru