Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Tak jsem se konecne dostala k tomu, abych napsala info o nas a prilozila i nekolik fotecek Od Pechy vite, ze se nam 2.11.2011 narodil druhy syn Kubicek, 50 cm a 3,55 kg. Porod byl celkem rychly, po 10. hodine vecer zacaly kontrakce po 6-8 min., osprchovala jsem se a sla spat, ale nespala jsem, kontrakce byly asi po 12 minutach, po pul 1 jsem vstala a kolem 1 zacaly byt kontrakce pravidelne po 3-4 minutach, manzel jel pro babicku, aby hlidala Tomika a ja dobalila tasku, kolem 2. hodiny rano jsme dorazili do porodnice a pred 4. hodinou byl Kubik na svete Asi po 6 hodinach jsem se dozvedela, ze Kubik ma rozstep mekkeho patra , nic vic mi k tomu nerekli , obrecela jsem to Az po asi dalsich 4 hodinach jsem se teprve od Dr. dozvedela, co to vlastne je a co nas ceka... 3 dny jsme zkouseli kojeni, ale nakonec jsem to vzdala, protoze s touto vadou to vetsinou neni mozne, dite nemuze udelat podtlak, aby mliko teklo, takze odsavam a davam mu to ve specialni flasticce, jinak se hodne dusil Bylo a je to narocnejsi, ale zatim to zvladame. Po sestinedeli nas ceka prvni kontrola na plasticke chirurgii, kde se dozvime, kdy ho budou operovat, vetsinou se to operuje kolem 10. mesice. Jinak Kubik je zlaticko , ma zloutenku, tak hodne spi, ale i brecet umi
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
máš moc krásný klučíky!! Malýho je mi líto, ale dneska doktoři umí zázraky a bude to vše dobrý...koukala jsem na jeden dokument a prostě machři..a kámoška má holčinu, tak měla i rtíky k tomu a měla jen složitější učení mluvení, ale jinak bys to nepoznala...
Borůvka píše:
máš moc krásný klučíky!! Malýho je mi líto, ale dneska doktoři umí zázraky a bude to vše dobrý...koukala jsem na jeden dokument a prostě machři..a kámoška má holčinu, tak měla i rtíky k tomu a měla jen složitější učení mluvení, ale jinak bys to nepoznala...
Diky moc jj, taky doufam, ze to bude dobry a hlavne, ze se k tomu nic dalsiho neprida...
Ahojky Jitu!!!! nejdříve musím napsat, že máš krásné chlapečky! tak, a teď možná potřebuješ malinko uklidnit Moje sestřička se s touhle vadou také narodila. Tenkrát ale medicína nebyla na takové úrovni jako dneska, přesto jí dopadla operace na jedničku, tuším ale, že byla mnohem déle - myslím kolem pátého roku. Nic na nínení znát, mluví v pořádku, ani vzhledově není nic poznat a teď to hlavní, i když byla hlídaná v těhu na genetice ( i když tyhle vady odhalit nejdou), má dvě zdravé holčičky! Takže vám všem moc přeju hodně sil, abyste zvládli to co vás čeká a aby byl prťous v pořádku
Raduška píše:
Ahojky Jitu!!!! nejdříve musím napsat, že máš krásné chlapečky! tak, a teď možná potřebuješ malinko uklidnit Moje sestřička se s touhle vadou také narodila. Tenkrát ale medicína nebyla na takové úrovni jako dneska, přesto jí dopadla operace na jedničku, tuším ale, že byla mnohem déle - myslím kolem pátého roku. Nic na nínení znát, mluví v pořádku, ani vzhledově není nic poznat a teď to hlavní, i když byla hlídaná v těhu na genetice ( i když tyhle vady odhalit nejdou), má dvě zdravé holčičky! Takže vám všem moc přeju hodně sil, abyste zvládli to co vás čeká a aby byl prťous v pořádku
Radu, moc diky za tyto radky Trochu jsi me uklidnila Ja neznam nikoho, kdo se s timto narodil, ani v rodine neni nikdo, kdo to mel , takze to byl pro me ze zacatku trochu sok Cetla jsem, ze to dedicne vetsinou nebyva Ted to pry operuji driv, asi okolo 10 mesicu, ale nekoho az ve 3 letech, tak uvidime, co nam reknou za mesic na te plastice Mela tvoje sestra pred tou operaci problemy s reci?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru