Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kubíček - 2 týdny
PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 20:49:02 

Tak jsem se konecne dostala k tomu, abych napsala info o nas a prilozila i nekolik fotecek :mrk: Od Pechy vite, ze se nam 2.11.2011 narodil druhy syn Kubicek, 50 cm a 3,55 kg. Porod byl celkem rychly, po 10. hodine vecer zacaly kontrakce po 6-8 min., osprchovala jsem se a sla spat, ale nespala jsem, kontrakce byly asi po 12 minutach, po pul 1 jsem vstala a kolem 1 zacaly byt kontrakce pravidelne po 3-4 minutach, manzel jel pro babicku, aby hlidala Tomika a ja dobalila tasku, kolem 2. hodiny rano jsme dorazili do porodnice a pred 4. hodinou byl Kubik na svete :||): Asi po 6 hodinach jsem se dozvedela, ze Kubik ma rozstep mekkeho patra :sad.png: , nic vic mi k tomu nerekli :sad.png: , obrecela jsem to :r: Az po asi dalsich 4 hodinach jsem se teprve od Dr. dozvedela, co to vlastne je a co nas ceka... 3 dny jsme zkouseli kojeni, ale nakonec jsem to vzdala, protoze s touto vadou to vetsinou neni mozne, dite nemuze udelat podtlak, aby mliko teklo, takze odsavam a davam mu to ve specialni flasticce, jinak se hodne dusil :sad.png: Bylo a je to narocnejsi, ale zatim to zvladame. Po sestinedeli nas ceka prvni kontrola na plasticke chirurgii, kde se dozvime, kdy ho budou operovat, vetsinou se to operuje kolem 10. mesice. Jinak Kubik je zlaticko :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: , ma zloutenku, tak hodne spi, ale i brecet umi :mrk:

Přílohy:
SDC16397.JPG
SDC16397.JPG [ 424.11 KiB | Zobrazeno 62 krát ]
SDC16401.JPG
SDC16401.JPG [ 708.22 KiB | Zobrazeno 56 krát ]
SDC16414.JPG
SDC16414.JPG [ 445 KiB | Zobrazeno 54 krát ]
SDC16424.JPG
SDC16424.JPG [ 613.32 KiB | Zobrazeno 60 krát ]
SDC16442.JPG
SDC16442.JPG [ 959.25 KiB | Zobrazeno 53 krát ]
SDC16443.JPG
SDC16443.JPG [ 525.31 KiB | Zobrazeno 53 krát ]

ObrázekObrázek
 E-mail  Profil

Předmět příspěvku: Re: Kubíček - 2 týdny
PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 21:38:24 

máš moc krásný klučíky!! :srdce.gif: Malýho je mi líto, ale dneska doktoři umí zázraky a bude to vše dobrý...koukala jsem na jeden dokument a prostě machři..a kámoška má holčinu, tak měla i rtíky k tomu a měla jen složitější učení mluvení, ale jinak bys to nepoznala... :srdicka.gif: :srdce.gif: :pus:

http://mazelboruvka.blog.cz/galerie/nausnice
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=94994

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 22:43:22 

je o sluníčko krásný a držím pěsti, aby to byly jen nejlepší zprávy, krásný fotečky :srdce.gif: :srdce.gif:

E-mail  YIM  Profil

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 22:49:58 

Je nádhernej :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:
No a s pusinkou ať vám to dopadne co nejlíp :k:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 23:41:49 

Borůvka píše:
máš moc krásný klučíky!! :srdce.gif: Malýho je mi líto, ale dneska doktoři umí zázraky a bude to vše dobrý...koukala jsem na jeden dokument a prostě machři..a kámoška má holčinu, tak měla i rtíky k tomu a měla jen složitější učení mluvení, ale jinak bys to nepoznala... :srdicka.gif: :srdce.gif: :pus:

Diky moc :pus: jj, taky doufam, ze to bude dobry a hlavne, ze se k tomu nic dalsiho neprida... :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

ObrázekObrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 23:42:34 

Renatamor píše:
je o sluníčko krásný a držím pěsti, aby to byly jen nejlepší zprávy, krásný fotečky :srdce.gif: :srdce.gif:

Moc dekujeme :pus: :pus: :pus:

ObrázekObrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 23:43:14 

Zdenča V. píše:
Je nádhernej :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:
No a s pusinkou ať vám to dopadne co nejlíp :k:

Diky :pus: :pus: :pus:

ObrázekObrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 17. lis 2011 2:36:05 

Ahojky Jitu!!!! nejdříve musím napsat, že máš krásné chlapečky! tak, a teď možná potřebuješ malinko uklidnit :ano: Moje sestřička se s touhle vadou také narodila. Tenkrát ale medicína nebyla na takové úrovni jako dneska, přesto jí dopadla operace na jedničku, tuším ale, že byla mnohem déle - myslím kolem pátého roku. Nic na nínení znát, mluví v pořádku, ani vzhledově není nic poznat a teď to hlavní, i když byla hlídaná v těhu na genetice ( i když tyhle vady odhalit nejdou), má dvě zdravé holčičky! Takže vám všem moc přeju hodně sil, abyste zvládli to co vás čeká a aby byl prťous v pořádku :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 17. lis 2011 8:34:22 

Jitu, malej je nááádhernej :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: Přejeme, ať je brzy všechno v pořádku :pus: :pus: :pus: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

Obrázek

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=156797

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 17. lis 2011 10:33:26 

Raduška píše:
Ahojky Jitu!!!! nejdříve musím napsat, že máš krásné chlapečky! tak, a teď možná potřebuješ malinko uklidnit :ano: Moje sestřička se s touhle vadou také narodila. Tenkrát ale medicína nebyla na takové úrovni jako dneska, přesto jí dopadla operace na jedničku, tuším ale, že byla mnohem déle - myslím kolem pátého roku. Nic na nínení znát, mluví v pořádku, ani vzhledově není nic poznat a teď to hlavní, i když byla hlídaná v těhu na genetice ( i když tyhle vady odhalit nejdou), má dvě zdravé holčičky! Takže vám všem moc přeju hodně sil, abyste zvládli to co vás čeká a aby byl prťous v pořádku :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

Radu, moc diky za tyto radky :pus: :pus: :pus: :pus: :pus: :pus: Trochu jsi me uklidnila :ano: Ja neznam nikoho, kdo se s timto narodil, ani v rodine neni nikdo, kdo to mel :n: , takze to byl pro me ze zacatku trochu sok :sad.png: Cetla jsem, ze to dedicne vetsinou nebyva :n: Ted to pry operuji driv, asi okolo 10 mesicu, ale nekoho az ve 3 letech, tak uvidime, co nam reknou za mesic na te plastice :? Mela tvoje sestra pred tou operaci problemy s reci?

ObrázekObrázek

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]