Předmět příspěvku: Re: Šperky z křišťálové pryskyřice, fima a osteofixu
Napsal: pát 27. led 2012 22:18:18
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Jani nemáš svůj web?Chtěla bych něco ségře k promoci a myslím, že tohle by jí radost udělalo. Jen nemám představu, tak potřebuji nakouknout pro inspiraci :-)
Napsal: ned 29. led 2012 14:08:06
Miska009 píše:
Jani nemáš svůj web?Chtěla bych něco ségře k promoci a myslím, že tohle by jí radost udělalo. Jen nemám představu, tak potřebuji nakouknout pro inspiraci :-)
Ahoj, já moc svý výrobky nefotím, takže mám jen tady pár fotek a chtěla bych časem nafotit další, výrobků mám mraky. http://www.fler.cz/zbozi?uid=73882 Jinak motivy na pryskyřici budu mít po neděli nové a hezčí.
Napsal: ned 29. led 2012 22:42:26
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
j.nemcova83 píše:
Miska009 píše:
Ahoj, já moc svý výrobky nefotím, takže mám jen tady pár fotek a chtěla bych časem nafotit další, výrobků mám mraky. http://www.fler.cz/zbozi?uid=73882 Jinak motivy na pryskyřici budu mít po neděli nové a hezčí.
Tak jen foť :-) já se ráda podívám, ségra promuje v létě, tak mám čas něco vybrat nebo vymyslet :-)
náušnice s plyskyřice miluju a máš je opravdu nádherné, možná bych si časem něco objednala, pokud by byly penízky.... a u té plyskyřice to máš ze stříbra do těch uší? nebo bižu
Napsal: pon 30. led 2012 18:41:02
coopis píše:
náušnice s plyskyřice miluju a máš je opravdu nádherné, možná bych si časem něco objednala, pokud by byly penízky.... a u té plyskyřice to máš ze stříbra do těch uší? nebo bižu
je to bižu,ale dá se sehnat i chirurgická ocel i stříbro, jen nevím kolik by to stálo,ale ve stříbře, to myslím prodávají hotové náušnice kolem 250 a víc. Ale nevím, když narazím na stříbrný lůžka, tak dám vědět. tyhle bižu náušnice by vyšly na cca 80kč
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru