Holky, můžete mi to prosím hodit sem, ať to mám pohromadě? Poprosila bych foto, rozměry a klidně i cenu. Měřím 173 cm a vážím 53 kg...to samozřejmě půjde nahoru, u malé jsem vyskočila o 16 kg .. Moc vám děkuji za ochotu !
Takže ty moje jsou L a asi Ti budou velké.... Spodní lem je zezadu trošku ošoupaný - byli mi dlouhé a neskrátila jsem je, takže ochozené, ale určitě se to dá ohnout a zapošít. Pak jsem našla na zadním straně látkového pasu dírku a trochu rozparek - ale to bych zašila a pod trikem to vidět nebude.... Všechno jsem nafotila. Rozměry jsou: boky 55 cm stehna 61 délka nohavice z vnitřní strany od rozkroku dolů 80 cm Tobě budou asi velké, ale kdyby chtěl i někdo jiný, tak prodám za cca 200,- kč, původně stáli 1150,-
Takže ty moje jsou L a asi Ti budou velké.... Spodní lem je zezadu trošku ošoupaný - byli mi dlouhé a neskrátila jsem je, takže ochozené, ale určitě se to dá ohnout a zapošít. Pak jsem našla na zadním straně látkového pasu dírku a trochu rozparek - ale to bych zašila a pod trikem to vidět nebude.... Všechno jsem nafotila. Rozměry jsou: boky 55 cm stehna 61 délka nohavice z vnitřní strany od rozkroku dolů 80 cm Tobě budou asi velké, ale kdyby chtěl i někdo jiný, tak prodám za cca 200,- kč, původně stáli 1150,-
Katy, moc děkuji za ochotu, ale to by mi bylo opravdu moc velké..třeba se budou hodit někomu tady .
Pak světlé 3/4 letní kalhoty z C&A - je tam slaboučký - na první pohled neviditelný proužek bílo krémový, vel M ale taky spíš L Boky 53 stehno 28-29 délka - vnitřní stehno 58
Katy, moc děkuji za ochotu, ale to by mi bylo opravdu moc velké..třeba se budou hodit někomu tady .
Registrován: pát 25. čer 2010 19:59:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Praha
Ahoj, mám k prodeji dvoje kalhoty, nové, pouze vyprané, nenošené (oblečení jsem měla hodně, jeansy jsem do práce nosit nemohla a ty černé kalhoty jsou plátěné - v prosinci by mi v nich byla zima :-). Obojí H&M, velikost 38, boky cca 96-98 v klidu, oboje mají v sobě elastan, délka je standardní. Kupovala jsem je na svoji postavu (174/55). Cenu nechám na Tobě, určitě bychom se dohodly.
Příloha:
023.JPG [ 484.13 KiB | Zobrazeno 68 krát ]
Příloha:
021.JPG [ 544.28 KiB | Zobrazeno 67 krát ]
Ahoj, mám k prodeji dvoje kalhoty, nové, pouze vyprané, nenošené (oblečení jsem měla hodně, jeansy jsem do práce nosit nemohla a ty černé kalhoty jsou plátěné - v prosinci by mi v nich byla zima :-). Obojí H&M, velikost 38, boky cca 96-98 v klidu, oboje mají v sobě elastan, délka je standardní. Kupovala jsem je na svoji postavu (174/55). Cenu nechám na Tobě, určitě bychom se dohodly.
Příloha:
023.JPG
Příloha:
021.JPG
Vypadají dost dobře, ale nové si můžu koupit v obchodě :)).. Chtěla jsem nošené, abych ušetřila..třetí dítko zatím opravdu neplánujeme .. Přes boky mám 90, tak si nejsem jistá, zda by to nebylo moc?? Jedny už jsem ulovila ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru