že to dobře dopadne, ale je to tak Jsem 12+6 , v úterý jsem podstoupila v Praze v Motole opět biopsii choria a dneska mi volali z metabolických, že první předběžný výsledky jsou dobrý a nemoc nepotvrzují Takže když se nic nepo... tak začátkem ledna bude mít Michalka sourozence Ještě nemáme výsledky downa atd., ale to už snad bude ok...
Pechy píše:
Tedy Zdeniiii, já koukám jak blázen. Věděla jsem, že chcete, ale vůbec mě to nenapadlo. Mám obrovskou radost
Pešulko, představ si, zadařilo se hned první měsíc, holt jsme plodní Ale tentokrát jsem neměla sílu to sem psát a celkově jsme to neříkali, nějak jsem nečekala dvě štěstíčka za sebou a ono to vypadá, že to vyjde
Tedy Zdeniiii, já koukám jak blázen. Věděla jsem, že chcete, ale vůbec mě to nenapadlo. Mám obrovskou radost
Pešulko, představ si, zadařilo se hned první měsíc, holt jsme plodní Ale tentokrát jsem neměla sílu to sem psát a celkově jsme to neříkali, nějak jsem nečekala dvě štěstíčka za sebou a ono to vypadá, že to vyjde
Určitě vyjde zlato, miminku se k vám chtělo, tak vyjde. Budu celou dobu držet všechny pěsti
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru