Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Zdenča V. píše:
Petruse333 píše:
Zdenča V. píše:
Pechy píše:
Zdenča V. píše:
Pechy píše:
Tedy Zdeniiii, já koukám jak blázen. Věděla jsem, že chcete, ale vůbec mě to nenapadlo. Mám obrovskou radost
Pešulko, představ si, zadařilo se hned první měsíc, holt jsme plodní Ale tentokrát jsem neměla sílu to sem psát a celkově jsme to neříkali, nějak jsem nečekala dvě štěstíčka za sebou a ono to vypadá, že to vyjde
Určitě vyjde zlato, miminku se k vám chtělo, tak vyjde. Budu celou dobu držet všechny pěsti
Pomalinku taky začínám věřit, nevolnosti mám za sebou, klidový režim po odběru jsme snad taky zvládli, tak snad to bude už dobrý a bude to utíkat tak rychle, jak doteď (neuvěřitelně rychle)
Mi nevolnosti odezněli před 2.dny
Mě už skoro před dvěma týdny, ale byly poctivý skoro od začátku
Mě taky bylo špatně od začátku,ale dalo se to a nebylo to tak strašný jako ted naposledy
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
jé, tebe tu ráda vidím po dlouhé době tentokrát si fakt mákli, nevím, kdo byl víc v šoku, jestli já, nebo mudr, že jsou první výsledky tak rychle
pracuju, tak sem chodím už jen, no vlastně jsem tu asi půl roku nebyla jsem ráda že to víš už takhle rychle,aspoň nebudeš ve stresu. je to super zpráva, jsem za to fakt šťastná přeju at i vše ostatní v těhulkovaní klape jak má P.S.: můžu se v práci podívat..... kdybys k tomu něco chtěla
_________________ _________________ laborantka a hlavně maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru