Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
Petiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blahopřeju a držím palce, aby to dopadlo dobře. Věřím že ano. Smůlu máš vyčerpánou. Jsi už daleko, tak proč to nedotáhnout do Vánoc a moc bych Ti přála, aby jsi na Vánoce už byla s doma......
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Petruse333 píše:
Borůvka píše:
moc gratuluji a přeju ať tu za 8 měsíců máme krásné zdravé miminko!! je to super!! Vím jak to myslíš, ale já jak jsemviděla, že Monče tluče srdíčko a je tam kde má, vykřičela jsem to... huráá!!
Tak na první srdíčko po potvrzení z krve od dr.jsem čekala skoro měsíc a i přesto,že jsem ho viděla,tak jsem se plně radovat bála,ale dneska už jsem klidnější a 27.6.jdu na UZ prvotrimestrální screening,tak se potom ten strach už ve mě zlomí
Určitě, bude to ok.. jsem ráda, že jste moc dlouho nečekali..
Moc gratuluji a držíme palečky-zažili jsme si také své a dlouho trvalo než jsem se dokázala radovat a prožívat to.Moc ti to přeji,užívej si krásné těhulkování
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru