Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Těhulky i dřívější těhulky, měl jste někdo problém s bolestmi hlavy? Já musím říct, že než jsem poprvý otěhotněla, jsem měla děsný migrény, ale těhotenstvím a porodem se to všechno srovnalo na menší bolesti a ne tak častý. Jenže teď, jak jsem otěhotněla, mě bolesti začaly zase provázet a posledních 10dní je to děs, 2dny bolí, pak den klid, beru na to půl paralenu , někdy musím i večer půlku, abych usnula. Omezila jsem i počítač, a stejně výsledek žádnej. Dneska na gyndě mi na to moc neřekla, jen že když mi napíše Magnesium, že by se to mohlo zlepšit, že jinak neví. Tlak mám nízkej 105/60 a tím to prý není. Nevíte co by mi mohlo ještě pomoct?
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
co zkusit masáž? Zatím nejsi v tak pokročilém těhu, že by masáž nebyla možná.... Třebas to máš od páteře.... zkus nějakou pořádnou fyzioterapeutku a nebo někoho, kdo dělá těhotenské masáže
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
A piješ dostatečně? Někdy to bývá při nedostatku tekutin... nebo od krční páteře... kamarádku taky pořád bolela hlava a na očním zjistili, že potřebuje brýle, že to má z toho...
Já jsem na to trpěla v prvním trimestru s Honzíkem. Migrény jak prase a jen pomyšlení, že si na to pořádně nemůžu nic vzít, tak mi bylo ještě hůř. Ale paralen mi docela zabíral. Když bylo nejhůř vzala jsem si i ibalgin. Snad tě to brzy přejde
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Motyčka píše:
co zkusit masáž? Zatím nejsi v tak pokročilém těhu, že by masáž nebyla možná.... Třebas to máš od páteře.... zkus nějakou pořádnou fyzioterapeutku a nebo někoho, kdo dělá těhotenské masáže
Masíruje manžel jinak to mám od krční páteře, cítím to , ale začátkem tohoto těhu je to častější, vůbec nevím proč, dělá domácí práce pořád stejné, u PC už tak často nejsem, tak prooooč Másáž bych si dala, ale jedna mě nespasí páč to leze do peněz
Vodoměrka píše:
A piješ dostatečně? Někdy to bývá při nedostatku tekutin... nebo od krční páteře... kamarádku taky pořád bolela hlava a na očním zjistili, že potřebuje brýle, že to má z toho...
Piju, i nepiju, a následky pořád stejný :( brýle jsem vyzkoušela už na základce, kvůli migrénám a tenkrát mi to nepomohlo. Ale zestárla jsem pravda, za přeměření nic nedám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru