Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
no ale nečekala jsem,že by to bylo jinak a doufám a modlím se,aby byli falešně pozitivní!Jen ted to dilema či podstoupit odběr nebo né Při prvotrimestrálním vyšel Down 1:650 což je krásný k mému věku,ale ještě chtěl Hradec doplnit nějaké krevní testy k tomu screeningu+ ještě triple testy a vyšlo to na Downa 1:290. Tak teda příští středu v 7:30 do Hradce a tam se rozhodne
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Peti, zbytečně se nenervuj - i já jsem měla falešně pozitivní triple testy a Kamča je zdravá jak řípa. Někde jsem četla, že falešně pozitivní vychází skoro 20 procentům žen. Navíc třeba můj gynekolog mi říkal, že v řadě zemí je zrušili právě kvůli falešné pozitivitě. Vůbec nechápu, proč se dělají, když zbytečně spoustu těhulek stresují. Všude Ti píšou, jak máš být v pohodě, ale jak toho docílit, když se stresuješ, jestli nebudeš mít postižené dítě, Ti neřeknou... Zas jsem se vytočila, protože jsem si vzpomněla, jak jsem byla vystresovaná já. Defacto jsem probrečela 2 dny... fakt peklo. Drž se, uvidíš, že bude všechno v pořádku. Zvláště když NT screening vyšel v pořádku
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
hlavně se Peťulko nenervuj, triplle testy jsou často falešný a pokud ti vyšel screening v tom jedenáctým týdnu, tak to bude ok... i když chápu, že tě rozhodí...
Holky děkuji a tohle vše co píšete vím...aj s Míšou jsem to prožívala a probrečela to,ted to beru už jinak,ale přeci jen ten červík hlodá!No uvidíme no
Leontýna píše:
Petruš klid, mně u Šimonka vyšly 6:1 rozštěpový vady. A má jen "Rozštěpený-čertův" jazíček V každém případě jsme s tebou a držíme pěstičky.
jj vím a děkuji...jen to dilema jak se rozhodnout víš,protože vím,že triple testy bývají z 69%falešně pozitivní,ale úplně mi ani nevyšel negativní ten prvotrimestrální,tak člověk nemá nějakou jistotu.....no však mě chápete všici že Mám těhu demenci,že se ani vyjadřovat neumím
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Petruse333 píše:
Leontýna píše:
Petruš klid, mně u Šimonka vyšly 6:1 rozštěpový vady. A má jen "Rozštěpený-čertův" jazíček V každém případě jsme s tebou a držíme pěstičky.
jj vím a děkuji...jen to dilema jak se rozhodnout víš,protože vím,že triple testy bývají z 69%falešně pozitivní,ale úplně mi ani nevyšel negativní ten prvotrimestrální,tak člověk nemá nějakou jistotu.....no však mě chápete všici že Mám těhu demenci,že se ani vyjadřovat neumím
V tom případě mám "těhu demenci" už habakůůk let
Leontýna píše:
Petruse333 píše:
Leontýna píše:
V tom případě mám "těhu demenci" už habakůůk let
Tak to já taky,ale ted to můžu svést na těhu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru