Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Tak jsme všechno s genetičkou rozebrali od A do Z......kolikrát jsem jí mluvila z duše a říkala,že asi to mám všechno naštudované …no ale spíš rozhodnutí nechávala na nás a to bylo něco hroznýho!Manžel ten nevěděl…a já si nahlas řekla(brala jsem v úvahu ty horší varianty),tak buď podstoupíme to riziko,že můžu mimi potratit a nebo se může mimi narodit postižené a to je na celý život…tak co je lepší? Řekla jsem,že teda ano,že to podstoupím,ale při podepisování papírů mi dalo dost dlouho než jsem ten podpis načmárala.Ale všechno proběhlo rychle.....bylo tam spousty maminek a ty všechny co tam s náma na genetice čekali,tak pak byli v čekárně na odběru......já šla na řadu za 20 minut…pan dr.mě vždycky znervoznoval,když nekoukal na monitor a přitom už tam byla u mimíska ta jehla a já měla nervy,že se tam více hýbne a píchne ho to Ale dobrý…odběr proběhl v pořádku a za 16 dní si můžu zavolat pro výsledky
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru