Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
Motyčka píše:
Jitu, určitě se těmi sny nestresuj. Já mám teď období, kdy se mi také zdají hrozné sny. Ráno se probudím a mohla bych ještě spát, protože si připadám strašně unavená, jako bych vůbec nespala... Máme teď více zařizování a spoustu nevyjasněných věcí, tak to přičítám tomu.... Přeji pokud možná co nejklidnější těhotenství
je to tak Moni, v podvědomí něco pracuje a ty hormony do toho...nic moc, ale manžel se mě naučil teď i v noci budit, když brečím a ráno mě nechá ležet co to jde, než musí do práce a postará se komplet o malýho, já bych to fakt nedala...ale bachovky zabírají, bude líp
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
zaneta píše:
super zprávy-až na ty sny..váha super,taky bych to v druhém těhu brala ty sny a depky určitě po porodu přejdou,neboj..taky jsem to mívala
já si s tou váhou nestěžuju, fakt jím dost, i když teď už zase ubírám, protože mě začala pálit žáha no jo, prostě to tak je, musím to brát pozitivně, všechno se přenáší na mimi, tak prostě dělám jen minimum, snažím se vyhýbat stresům, na telku už vůbec nekoukám, maximálně na komedie. je to jiný stav
No Jity, hezký sen ..já teď taky mívám docela zvláštní. A s váhou za mnou mírně pokulháváš, ale ses zlepšila! To je super s tím hladem, moc se těším..čeká mě to ve čtvrtek.
to jo, nějak to nejde nahoru ale koukala jsem do průkazky z minula a tam teda taky za tím pokulhávám. Ale zajímavý je, že kolem 35 týdne jsem pak vyhoupla 4 kila do příští kontroly, tak to teda nevím co to bylo mně hlavně štve ten tlak, já jsem fakt k nepoužití, dopolko ještě něco zvládnu, ale odpoledne bych spala a spala a spala a ono to nejde
Já mám těch 6 kileček, tak prej normálka a tlak taky v poho, ale spinkala bych pořád..já ale hlavně dopoledne, protože jak vstáváme brzy do školky, tak mám deficit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru