ja bych se nezlobila, kdyby to tentokrat nebyly 4 kila porodni vaha fakt ne
A kolik jsi přibrala u Nojíka? Já mám skoro 9kg, heč, to asi těch 12 a 13 u kluků trumfnu! A žeby to byla nakonec holka, jo?
s nojikem 11 kg. po porodu parada, ale jak jsem prestala kojit, tak jsem nabrala strasne rychle 10 kilo a s tema jsem bojovala skoro 2 roky. tak myslim, ze to bude tak stejne, uvidime. no jinak s tou holcickou - to me docela sokovala uz jsem se psychicky pripravila na kluka no za 2 tydny mam zase kontrolu, tak snad uz to bude jasny. koukali jsme i na 3D, ale mimi je porad tak desne nalepeny na placentu, ze ani oblicejik nejde poradne videt
Já z těch 3D stejně nic mepoznám, hezčí jsou miminka až venku. To jsem, tedy, zvědavá dvojnásob!
Předmět příspěvku: Re: Tak i ja na kontrole :DD 29. tyden
Napsal: pát 06. kvě 2011 15:40:06
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
bonparka píše:
Necekane, vlastne jsem byla na zatezovce na cukrovku, ale pani doktorka me vytahla od monitoru, nejak tam ty cary hazely divny obrazce a koukla na mimi. Nejvic me dostala otazkou, to bude holcicka? Ze pry je to mimi takovy mensi, ze holcicky to byvaji, ale na pohlavi se nekoukla, mimi lezelo nevhodne. Asi o tyden zaostava, no, tak to se snad srovna. Vysledky cukrovky ve ctvrtek, kila porad 4+. Kontrola za 2 tydny
tak holčičku jo? Ale tý velikosti bych se nebála, vždyt je to pořád něco, na UZ ti řeknou že dítě je velký 4kliový a závěrem porodíš krásný 3kg. Takže jestli se jí zdá menší, tak to určitě zase zkresluje Ty máš 4kg nahoře? já už 6, a není to z vody
Napsal: pát 06. kvě 2011 17:02:09
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
ivkahof píše:
bonparka píše:
Necekane, vlastne jsem byla na zatezovce na cukrovku, ale pani doktorka me vytahla od monitoru, nejak tam ty cary hazely divny obrazce a koukla na mimi. Nejvic me dostala otazkou, to bude holcicka? Ze pry je to mimi takovy mensi, ze holcicky to byvaji, ale na pohlavi se nekoukla, mimi lezelo nevhodne. Asi o tyden zaostava, no, tak to se snad srovna. Vysledky cukrovky ve ctvrtek, kila porad 4+. Kontrola za 2 tydny
tak holčičku jo? Ale tý velikosti bych se nebála, vždyt je to pořád něco, na UZ ti řeknou že dítě je velký 4kliový a závěrem porodíš krásný 3kg. Takže jestli se jí zdá menší, tak to určitě zase zkresluje Ty máš 4kg nahoře? já už 6, a není to z vody
ja se nebojim, vim, ze je to caste ale normalne jim, nechapu kam to pada. kdybych takhle jedla netehu, tak mam uz nahore 10 kg, se vsadim
Napsal: pát 06. kvě 2011 17:29:11
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
bonparka píše:
ivkahof píše:
bonparka píše:
ja se nebojim, vim, ze je to caste ale normalne jim, nechapu kam to pada. kdybych takhle jedla netehu, tak mam uz nahore 10 kg, se vsadim
Ale tak zase líp, líp se to bude shazovat já ted taky jinak přibírám mín než při Zdendovi. Tak snad to tak rychle nepůjde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru