no co ti mám červíku říct, já taky trpím, nejhorší je, že na pupínky by klidně měla být suchá, ale co je moc, to je moc...já mažu garnie..asi 6x denně..
A taky máš ty šupinky? Já právě jo, takže musím nejdřív pleť vyčistit pleť.vodou..tu mám Garnier, a pak teprve namazat a zase se mi udělají šupinky, a na to jen to namazání nepomůže, takže zase vyčistit a namazat......atd
nevím co si mám představit pod šupinkama...jako, že se loupeš? Já se loupala a jednou jsem si prostě stouplapřed zrcadlo a úmyslně se loupala a musím říct, že to je mnohem lepší, ale furt mám tu pleť napnutou...
Šupinky...no, že se mi loupe ksychtík..samé bílé malinké drobky z kůže. Jak bych ti to popsala...když si přejedu po čele nebo nose, tak ze mě lítají ty kůžičky..jakoby lupy. no děs, ale je to i běžně viditelné. Ale samotné si to loupat mi nepomáhá, to to akorát ještě víc rozloupu. Takže jedině vyčistit a namazat. Máme to otravu, no..
no ono to spočátku vypadá, že si to loupeš víc, ale pravda je taková, že se zbavíš tý starý kůže a pak už by ses loupat nemusela, jako já, ale suchá je furt... už jen tři měsíce a pak to snad bude lepší....
Dost pomáhá ta čistící voda..když se namažu i přes ty šupinky, tak tam jsou pořád vidět..no fuj, takže čistíme a mažeme a to víš, že to doklepeme!
dneska jsem zjistila, že už se zase olupuju, pravdaje, že já to mívám přes zimu, i když nejsem těhu, je to takový ekzém, neekzém..ale teď už fakt zima není a ještě to mám na víc místech...zkusím taky koupit nějakou vodu, jenže já to asi nebudu používat... teď jsem vyhazovala od Avonu a to bylo super na suchou pleť, ale dva roky to tu leželo No a vidíš, teď by se mi to hodilo..
Já to mám prvně v životě a i ty pupínky svědí..ale už si nebudu furt stěžovat.
No já jinak jsem taky zvyklá na hladkou pleť, jen v tý zimě mám pár pidi míst co se loupou, ale když to namažu, tak úplně v poho, teď mažu několikrát denně a stejně nic....Já myslím, že právě , že nejsi zvyklá, tak to hůř neseš...i já...
jo a jinak já mám teď zase strašně suché ruce, ikdyž je pořád mažu, dokonce mi začínají i trošku praskat ... jen doufám že to po porodu přejde tak až budeš vědět něco od kožní tak dej vědět
Jo, určitě se ozvu! A obličej máš v pohodě?
jo jo obličej v pohodě, jen ty ruce, teda dlaně a prsty, už mě to štve ale nic nepomáhá
dej se na parafínový zábaly 2x do tejdne a budeš mrkat
jo a jinak já mám teď zase strašně suché ruce, ikdyž je pořád mažu, dokonce mi začínají i trošku praskat ... jen doufám že to po porodu přejde tak až budeš vědět něco od kožní tak dej vědět
jo jo obličej v pohodě, jen ty ruce, teda dlaně a prsty, už mě to štve ale nic nepomáhá
jé tak to neznám ... poradíš jak ... moc díky
simtě doma nevim :D já na to chodila v lázních ale dělá se to i na kosmetice a na manikaře možná by to mohly mít i v lékarně jde defakto o rozpuštěný vosk do kterýho si namočíš ruce necháš uschnout a oloupeš ručky jsou po tom jak z hedvábí a moc to nestálo
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
simtě doma nevim :D já na to chodila v lázních ale dělá se to i na kosmetice a na manikaře možná by to mohly mít i v lékarně jde defakto o rozpuštěný vosk do kterýho si namočíš ruce necháš uschnout a oloupeš ručky jsou po tom jak z hedvábí a moc to nestálo
jo tak to joooooooo, já právě myslela že si to děláš doma
já sem ráda že vim jak vypadá kartáček a šampon natož nějaký jiný patláma matláma ale koukala sem na netu pul kila parafínu na domácí zábaly stojí asi 150
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
já sem ráda že vim jak vypadá kartáček a šampon natož nějaký jiný patláma matláma ale koukala sem na netu pul kila parafínu na domácí zábaly stojí asi 150
díííííííky, já se zítra zkusím zeptat v lékárně ... fakt by mě ten parafín nenapadl, ale našla jsem doma nějaký parafínový krém z Avonu ... ale už je tady asi dlouho
Určitě bych se poradila v lékárně, i když tam mají kosmetiku docela drahou. Zaručeně ale pomůže víc než nějaké obyčejné krémy z drogérky.
_________________ Pro ženy s citlivou pletí je doporučována kosmetika la roche posay protože výrobky la roche posay jsou na problematickou pleť přímo určené.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru