Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Tak jsem vcera byla na dalsi kontrole, vsechno je v poradku, od 12tt jsem pribrala 2,5 kg a uz se mi zvetsilo i brisko Doktorka mi zase potvrdila kluka Za mesic dalsi kontrola a mezitim musim jit na oralni glukozovy test, to se moc netesim Jinak od 30.7. jsem 2 mesice na neschopence, protoze mi konci rodicak, tak jsem zvedava, kolik mi daji penez
krásné zprávičky a mimísek nádherňoučký a s těma penězma mi ani nemluv já jsem šla 18.5. na mateřskou, tak jsem rušila rodičák na Matýska ... oni mi ho samozřejmě ještě vyplatili, protože mají dost času,že no a pak mi vypočetli že musím vrátit něco přes 5tisíc ... což jsem si teď vypočetla že to je vlastě přesně co bych měla dostat od toho 18.5. mateřskou, takže jsem vlastně mateřskou za těch 14dní vůbec nedostala no to jsem mohla jít klidně na mateřskou o 14dní později fakt mě to naštvalo seberou všehno co sedá
Předmět příspěvku: Re: Kontrola 23+6 a fotecka z utz
Napsal: čtv 21. črc 2011 14:14:48
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
renďousek píše:
krásné zprávičky a mimísek nádherňoučký a s těma penězma mi ani nemluv já jsem šla 18.5. na mateřskou, tak jsem rušila rodičák na Matýska ... oni mi ho samozřejmě ještě vyplatili, protože mají dost času,že no a pak mi vypočetli že musím vrátit něco přes 5tisíc ... což jsem si teď vypočetla že to je vlastě přesně co bych měla dostat od toho 18.5. mateřskou, takže jsem vlastně mateřskou za těch 14dní vůbec nedostala no to jsem mohla jít klidně na mateřskou o 14dní později fakt mě to naštvalo seberou všehno co sedá
Diiiiiiiiiiky moooooooooc No to je hrozne s tema penezma, to se nedivim, ze Te to nastvalo
Předmět příspěvku: Re: Kontrola 23+6 a fotecka z utz
Napsal: čtv 21. črc 2011 14:35:50
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
super zprávičky!! Dostaneš výpočet z posledních platů, já to mám taky tak a brala jsem okolo 12t a teď mi posílaj 8,4t... no tak žádná sláva, ale už jsem zvyklá na mateřskou, takže normálka..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru