Nemůžu posoudit, ale nějak nevím..minule to bylo obráceně, co jsme se viděly!
Počkeeeej, 8.5. už snad bude hotovej pokojík tak dojedete na kolaudačku, a pořádně se nasnídej já mám po snídani pupek jak balon :D pak poměříme
A to dřív fakt nemáš čas, jo? Tak přijeď te vy nebo můžeme na procházku..my jsme venku furt, když je hezky..což dnes nehrozí. Jo a včera jsme byli u rodiny a prej jestli tam nemám dvojčata, že rosteme teda parádně! Ale nato mi pak jeden řekl, že prej je malý, ale to byl chlap .
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
červík píše:
ivkahof píše:
červík píše:
ivkahof píše:
bych řekla že mám jednou takový
Nemůžu posoudit, ale nějak nevím..minule to bylo obráceně, co jsme se viděly!
Počkeeeej, 8.5. už snad bude hotovej pokojík tak dojedete na kolaudačku, a pořádně se nasnídej já mám po snídani pupek jak balon :D pak poměříme
A to dřív fakt nemáš čas, jo? Tak přijeď te vy nebo můžeme na procházku..my jsme venku furt, když je hezky..což dnes nehrozí. Jo a včera jsme byli u rodiny a prej jestli tam nemám dvojčata, že rosteme teda parádně! Ale nato mi pak jeden řekl, že prej je malý, ale to byl chlap .
No tenhle týden to nehrozí a příští už vůbec ne musíme do města-koupit barvu a vymalovat, další plán je dojet do jihlavy koupit lino, 28.4. má mamka narozeniny, pak už je pátek a v příšítm týdnu maji dovézt nábytek a my to musíme na tajňačku smontovat, přetahat krámy, hračky a hadry, uplácat dort a něco na oslavu TŘETÍCH narozenin. Fakt jsem ráda, že si občas sednu a relaxuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru