Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: dnešní plánovaně neplánovaná kontrola
PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 14:50:12 

červík píše:
Jéje, tak honem sednout a Zdendu k babičce nebo si vyhraje sám? Hlavně se šetři! :srdce.gif:

jedna pracuje a druhá napůl pracuje, a je ted nachcípaná, takže nic. Se s tím poperem, :srdce.gif:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 15:01:10 

Petruse333 píše:
ivkahof píše:
Petruse333 píše:
To mě moc mrzí,hlavně se snaž hodně odpočívat :pus: Držím pěstičky,aby se zkrácení zastavilo :k:

Děkuju Peťulko :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: snad jo, nemocnice se mi nelíbí :smutek:

Tak to věřím,v nemocnici je to hnus,ale kdyby to jinak nešlo,tak by to člověk musel nakonec pro záchranu dítka absolovat :smutek:

Právě že v tý nemocnici maji 100% šanci vidět, že ležím že? Ale doma :00: :s: No ale tak mudra ví, že máme 3letýho kluka, tak mi asi raději pohrozila zavčasu, ikdyž z toho mám vítr jak blázen :smutek:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 15:03:46 

PavlínaL píše:
no teda, to je blbý, jako né blbý, určitě to bude v pořádku, ale blbé v tom smyslu, že máš doma prcka a musíš ležet a ten strach o to prtě v bříšku, venku sluníčko...
Ať se ti ten špitál vyhne... :srdce.gif:

Ano, tak blbý to je :mrk: právě to počasí a prcek :) No snad to dáme a do úterý, kdy jdu na kontrolu se nic moc nezmění a zůstanu doma :srdce.gif:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 15:13:35 

bonparka píše:
zlato to me mrzi :sad.png: ja vim, ze hlava ti ted pojede, ale zkus si odpocinout, fakt delej jen to nejnutnejsi, nic neni tak dulezity, aby to nemohlo pockat. aspon par dni a uvidis :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

:srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: mě to tak štve, já si totiž v posledních týdnech říkala, že těhotenství není nemoc víš :sad.png: :00: a nevyplatilo se mi to :sad.png: takže ted už na nic nemáknu, chudát tatka :svatej:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 15:16:56 

Borůvka píše:
ivkahof píše:
Borůvka píše:
Budu držet pěstičky!! Já mám to samé, ale pěkně se to po magnézku spravilo a teď už je to docela dobrý, sice mi příško tvrdne, ale v mezích normy, jelikož snad 10x za den to není ještě problém..takže odpočívej, ael vážně, ne, že se budeš přepínat, tělo si řekne co potřebuje!! :pus:

mě břicho nejvíc tvrdlo večer, když jsem malýho vykoupala a konečně si sedla, kolikrát jsem se nemohla ani hnout, jak to bolelo :sad.png: ale od středy se mi zdá , že se to dost zlepšilo. Jen tím čípkem mě dneska fakt nepotěšila. Potřebuju upíct dort :sad.png: :r:

to věřím, já byla taky vystrašená..ale teď dobrý, no uvidím v pondělí.. Dort snad není tak fyziky náročný, to bys mohla zvládnout, ale šetři se, ať opravdu neskončíš v nemocnici...

já jdu v úterý, ale jestli mě prý bude břicho stále tlačit, tak mám dojít už v pondělí, tak nevím :sad.png: mě ted bolí snad od tý doby co jsem vylezla z ordinace :00: Tak ti taky držím palečky at je to dobrý :srdce.gif:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 15:22:40 

jituška píše:
to bude dobré :pus:

doufám :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 15:25:45 

ivkahof píše:
bonparka píše:
zlato to me mrzi :sad.png: ja vim, ze hlava ti ted pojede, ale zkus si odpocinout, fakt delej jen to nejnutnejsi, nic neni tak dulezity, aby to nemohlo pockat. aspon par dni a uvidis :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

:srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: mě to tak štve, já si totiž v posledních týdnech říkala, že těhotenství není nemoc víš :sad.png: :00: a nevyplatilo se mi to :sad.png: takže ted už na nic nemáknu, chudát tatka :svatej:

ja vim Ivko, me taky kolikrat je dost blbe, ale zase na druhou stranu musime poslouchat svoje telo. kdyz mas pocit, ze to neni dobry, tak to dobry neni. ja kolikrat v posledni dobe, kdyz mi malej usne, tak se jdu taky natahnout. tuhle jsem varila a udelalo se mi tak zle, ze jsem s sebou malem sekla a chtelo se mi zvracet, nastesti to slo si lehnout,chlap byl doma. neni to nemoc, ale jinej stav to je a radsi v ramci moznosti odpocivat nez aby te to pak mrzelo. chlap to zvladne :srdce.gif:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 15:33:50 

bonparka píše:
ivkahof píše:
bonparka píše:

ja vim Ivko, me taky kolikrat je dost blbe, ale zase na druhou stranu musime poslouchat svoje telo. kdyz mas pocit, ze to neni dobry, tak to dobry neni. ja kolikrat v posledni dobe, kdyz mi malej usne, tak se jdu taky natahnout. tuhle jsem varila a udelalo se mi tak zle, ze jsem s sebou malem sekla a chtelo se mi zvracet, nastesti to slo si lehnout,chlap byl doma. neni to nemoc, ale jinej stav to je a radsi v ramci moznosti odpocivat nez aby te to pak mrzelo. chlap to zvladne :srdce.gif:

Jojo, vím :srdce.gif: Ale jak jsme ted předělávali ten pokojíček (když já tak ráda něco dělám-radši než vařit žehlit...) :s: tak asi tím jsem si to pokakala. Mě jen to břicho tlačí jinak mi zle není, i na to že mám nízkej tlak, tak to vůbec necítím. A to jsme ještě s babičkou vtipkovali na téma - žena na poli s nůší a pupkem :00: :s: v dnešní době asi těžko :s:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 15:51:21 

ivkahof píše:
červík píše:
Jéje, tak honem sednout a Zdendu k babičce nebo si vyhraje sám? Hlavně se šetři! :srdce.gif:

jedna pracuje a druhá napůl pracuje, a je ted nachcípaná, takže nic. Se s tím poperem, :srdce.gif:

Já vím, ale na chvíli by se to nějak udělalo..tak opatrně! :a:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 06. kvě 2011 16:07:12 

ivkahof píše:
Renatamor píše:
tak já tě asi nepotěším, já jsem ve 26t skutečně s tímhle skončila v nemocnici, doma malý Jára, bylo to na budku, pobyla jsem tam skoro 4 týdny.S Kájou jsem užívala 10 tablet denně, když to bylo špatný, ale snažila jsem se co nejvíc odpočívat doma

Reni, je mi to jasný, já už pročetla tolik stránek na tohle téma, že mě to už nezaskočí, ale jak říkáš, kluk malej doma, a předemnou třetina těhu :00: a že já relativně doma nic nedělám, právě mi připadá že pořád dřepíme doma. Jen ten pokojíček jsme ted předělávali, tak možná trochu to :sad.png:

ono je asi tohle kritický období,mě se zase tenkrát podepsala kuchyň, manžel mě koupil myčku a tak jsme předělávali kuchy'n,no, není to pravá práce pro těhule.Teď si naordinuj klídek,ale taky duševní, má být lepší počasí, tak židli ven a malý a´t si hraje venku a utahá se :pus:
jo a Renatka se nakonec narodila přesně v 41t :s: , nakonec se jí nechtělo ani ven

E-mail  YIM  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]