Předmět příspěvku: Re: dnešní plánovaně neplánovaná kontrola
Napsal: pát 06. kvě 2011 15:01:10
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Petruse333 píše:
ivkahof píše:
Petruse333 píše:
To mě moc mrzí,hlavně se snaž hodně odpočívat Držím pěstičky,aby se zkrácení zastavilo
Děkuju Peťulko snad jo, nemocnice se mi nelíbí
Tak to věřím,v nemocnici je to hnus,ale kdyby to jinak nešlo,tak by to člověk musel nakonec pro záchranu dítka absolovat
Právě že v tý nemocnici maji 100% šanci vidět, že ležím že? Ale doma No ale tak mudra ví, že máme 3letýho kluka, tak mi asi raději pohrozila zavčasu, ikdyž z toho mám vítr jak blázen
Napsal: pát 06. kvě 2011 15:03:46
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
PavlínaL píše:
no teda, to je blbý, jako né blbý, určitě to bude v pořádku, ale blbé v tom smyslu, že máš doma prcka a musíš ležet a ten strach o to prtě v bříšku, venku sluníčko... Ať se ti ten špitál vyhne...
Ano, tak blbý to je právě to počasí a prcek :) No snad to dáme a do úterý, kdy jdu na kontrolu se nic moc nezmění a zůstanu doma
Napsal: pát 06. kvě 2011 15:13:35
bonparka píše:
zlato to me mrzi ja vim, ze hlava ti ted pojede, ale zkus si odpocinout, fakt delej jen to nejnutnejsi, nic neni tak dulezity, aby to nemohlo pockat. aspon par dni a uvidis
mě to tak štve, já si totiž v posledních týdnech říkala, že těhotenství není nemoc víš a nevyplatilo se mi to takže ted už na nic nemáknu, chudát tatka
Napsal: pát 06. kvě 2011 15:16:56
Borůvka píše:
ivkahof píše:
Borůvka píše:
Budu držet pěstičky!! Já mám to samé, ale pěkně se to po magnézku spravilo a teď už je to docela dobrý, sice mi příško tvrdne, ale v mezích normy, jelikož snad 10x za den to není ještě problém..takže odpočívej, ael vážně, ne, že se budeš přepínat, tělo si řekne co potřebuje!!
mě břicho nejvíc tvrdlo večer, když jsem malýho vykoupala a konečně si sedla, kolikrát jsem se nemohla ani hnout, jak to bolelo ale od středy se mi zdá , že se to dost zlepšilo. Jen tím čípkem mě dneska fakt nepotěšila. Potřebuju upíct dort
to věřím, já byla taky vystrašená..ale teď dobrý, no uvidím v pondělí.. Dort snad není tak fyziky náročný, to bys mohla zvládnout, ale šetři se, ať opravdu neskončíš v nemocnici...
já jdu v úterý, ale jestli mě prý bude břicho stále tlačit, tak mám dojít už v pondělí, tak nevím mě ted bolí snad od tý doby co jsem vylezla z ordinace Tak ti taky držím palečky at je to dobrý
Napsal: pát 06. kvě 2011 15:25:45
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
ivkahof píše:
bonparka píše:
zlato to me mrzi ja vim, ze hlava ti ted pojede, ale zkus si odpocinout, fakt delej jen to nejnutnejsi, nic neni tak dulezity, aby to nemohlo pockat. aspon par dni a uvidis
mě to tak štve, já si totiž v posledních týdnech říkala, že těhotenství není nemoc víš a nevyplatilo se mi to takže ted už na nic nemáknu, chudát tatka
ja vim Ivko, me taky kolikrat je dost blbe, ale zase na druhou stranu musime poslouchat svoje telo. kdyz mas pocit, ze to neni dobry, tak to dobry neni. ja kolikrat v posledni dobe, kdyz mi malej usne, tak se jdu taky natahnout. tuhle jsem varila a udelalo se mi tak zle, ze jsem s sebou malem sekla a chtelo se mi zvracet, nastesti to slo si lehnout,chlap byl doma. neni to nemoc, ale jinej stav to je a radsi v ramci moznosti odpocivat nez aby te to pak mrzelo. chlap to zvladne
Napsal: pát 06. kvě 2011 15:33:50
bonparka píše:
ivkahof píše:
bonparka píše:
ja vim Ivko, me taky kolikrat je dost blbe, ale zase na druhou stranu musime poslouchat svoje telo. kdyz mas pocit, ze to neni dobry, tak to dobry neni. ja kolikrat v posledni dobe, kdyz mi malej usne, tak se jdu taky natahnout. tuhle jsem varila a udelalo se mi tak zle, ze jsem s sebou malem sekla a chtelo se mi zvracet, nastesti to slo si lehnout,chlap byl doma. neni to nemoc, ale jinej stav to je a radsi v ramci moznosti odpocivat nez aby te to pak mrzelo. chlap to zvladne
Jojo, vím Ale jak jsme ted předělávali ten pokojíček (když já tak ráda něco dělám-radši než vařit žehlit...) tak asi tím jsem si to pokakala. Mě jen to břicho tlačí jinak mi zle není, i na to že mám nízkej tlak, tak to vůbec necítím. A to jsme ještě s babičkou vtipkovali na téma - žena na poli s nůší a pupkem v dnešní době asi těžko
Napsal: pát 06. kvě 2011 16:07:12
ivkahof píše:
Renatamor píše:
tak já tě asi nepotěším, já jsem ve 26t skutečně s tímhle skončila v nemocnici, doma malý Jára, bylo to na budku, pobyla jsem tam skoro 4 týdny.S Kájou jsem užívala 10 tablet denně, když to bylo špatný, ale snažila jsem se co nejvíc odpočívat doma
Reni, je mi to jasný, já už pročetla tolik stránek na tohle téma, že mě to už nezaskočí, ale jak říkáš, kluk malej doma, a předemnou třetina těhu a že já relativně doma nic nedělám, právě mi připadá že pořád dřepíme doma. Jen ten pokojíček jsme ted předělávali, tak možná trochu to
ono je asi tohle kritický období,mě se zase tenkrát podepsala kuchyň, manžel mě koupil myčku a tak jsme předělávali kuchy'n,no, není to pravá práce pro těhule.Teď si naordinuj klídek,ale taky duševní, má být lepší počasí, tak židli ven a malý a´t si hraje venku a utahá se jo a Renatka se nakonec narodila přesně v 41t , nakonec se jí nechtělo ani ven
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru