jsou pozitivní takže bude dietka. Jsem s tím piočítala když byla i u Kuby. Sice je trochu vyšší než u Kuby tak uvidím jaké mají normy. Na diabetologii jdu 18.4.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Holky díky. U Kuby jsem to obrečela ptž jsem nevěděla co a jak. A hlavně jsem hledala na netu a tam byly sama negativa. Ted už vím co mě čeká a 3 měsíce to zvládnu.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Jee, to je smůla, že se ti to opakuje ale je fajn, že už sis to jednou zažila, a že to bereš takhle s nadhledem mě dr ni neposlal, že prý v rodině to nemáme a s janičkou sjem taky neměla, ale za týden mu řeknu, že to rpostě chci, mám na to nárok, tak co
Registrován: pát 25. čer 2010 19:59:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Praha
Mám ji taky, přesně jak říkáš, nejdřív si člověk přečte samá negativa na interntu, aby pak zjistil, že zas takové drama to není. Aspoň se tolik nevypapám . A je to jen na pár měsíců. Chudáci ti, co mají cukrovku na celý život .
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru