Tak jsem byla s pupíkem na kontrole. Tlak hraniční mimi v poho. Další ko za 14 dní kvůli cukrovce a uvidí se co dál. Pokud mi dají v poradně jen dietu tak ok, pokud inzulín tak budu na další ko s mimi jezdit do Ostravy a rodit v Ostravě. Ptala jsem se na porod kvůli tlaku tak spíš to vypadá na císaře i kvůli minulému porodu a kvůli mojí děloze kde mám 4 větší myomy a dr říkala že je zázrak že se mi povedlo podruhé otěhotnět. Jsem z toho všeho nějaká paf. O té děloze to vím je v celkem blbém stavu to mi říkali už u prvního porodu a že můžu být ráda že jsem donosila první a že ted to je zatím taky v poho. A taky že mi v porodnici tu dělohu zahránili víceméně díky nějaké M15. to nevím co je,. Tak asi tak
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Moni, takže nic jednoduché.... Hlavně ať to v pořádku doklepete, císař bude pro tebe asi nejbezpečnější. Držím moc palečky, ať je zbytek těhulkování bez problémů
jejdanky, tak hlavně ať je vše v pořádku a císař bude u tebe asi jistější no vidíš a ikdyž si plánujeme potkat se v porodnici, tak nakonec budeš v Ostravě a zase nic
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru