Konečně jsem ho vyblejskla, ale tady vypadá hrozně mrňavý, což teda není!!! Jdu docela doširoka. Jo a včera jsme byli s mimi na cukrovce a dopadli jsme výborně! Je to v pořádku, takže můžu mlsat!
pupík krásný a vypadá fakt maličký a cukrovka super tak vzhůru do mlsání, já jsem včera měla obrovskou chuť na čokoládu s mandlemi a podlouhé době jsem ji i v obchodě koupila, takže večer padla , ale ještě tady mám dozásoby jednu, ale myslíjm že tu dlouho nebude
pupík krásný a vypadá fakt maličký a cukrovka super tak vzhůru do mlsání, já jsem včera měla obrovskou chuť na čokoládu s mandlemi a podlouhé době jsem ji i v obchodě koupila, takže večer padla , ale ještě tady mám dozásoby jednu, ale myslíjm že tu dlouho nebude
Prosím tě, ani mi nemluv...včera jsem koupila nějaké dobroty na Velikonoce..a jak to asi dopadlo, že? jsem prase, co se neumí ovládat! Ale ještě i něco zbylo..Kindervejce dětem nechám! Děkuju, ale fakt jen vypadá!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru