Takže opět mé problémy s pletí v těhotenství...Celý život byla moje pokožka krásná, bez vady, pubertu jsem skoro nezaznamenala ( teda vzhledově ), při Filípkovi a Jeníčkovi pořád krásná, jen semtam nějaký pupínek hned u vlasů, ale maličko..zato teď!!!! Nejen, že mám celý obličej osypaný, ale je i šíleně vysušený a poslední dny se to zhoršilo..já si vyčistím pleť, namažu a za hoďku už ze mě padají šupinky..je to šílené a i po celém těle je ta kůže horší, ruce mažu neustále, mezi prsty mám nějaký ekzém nebo co..prostě katastrofa! jsem z toho nešťastná! A to piju hodně, protože mám pořád žížu! Zajdu na kožní, ale poprosila bych nejdříve o radu vás, jestli máte zkušenost...je to extrémní.
já neporadím, je spousta hydratačních krémů a takových věcí...možná zkus něco z lékárny..tam ti poradí.... jen jsem ti chtěla napsat, že když jsem čekala Štěpu a i předtím, jsem nikdy problémy neměla, naopak, se Štěpou úžasný všechno a pak s Barunkou, no děsný, naprostá sušenka ze mě, plet hnus, vlasy hnus a nejhorší je, že mi to zůstalo i po porodu a to už bude Barče 9 měsíců... můžu se mazat čím chci, jsem sušenka, svědí všechno, umejt vlasy čím chci, můžu se udrbat a druhej den jsem mastná...nehty, to radši ani nebudu psát...
takže jsem na tom podobně...a bohužel, fakt neporadím...protože ani mě nic nepomáhá
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
a jseš si jistá že opravdu čekáte kluka tohle vypadá na holku jak dělanou je teda fakt že já mám taky pokožku suchou, ale ne tak jak ty popisuješ, namastím se a dobrý, ty mimča si hold berou všechno z nás, ale s nehtama a vlasama problém nemám, na tom kožním by ti mohli poradit
No holky, já nevím, jestli je to exem..mám to na ruce jen mezi dvěma prsty..takové děsně suché místo až moc.. a mažu se zatím biodermalem, co mám od kožní..to používal vloni Jeník na virážku a hezky to zvlhčuje, ale jinak děs fakt. Ale jinak celé ruce šupinkovaté a obličej hnus ještě víc.
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
hm, to asi moc nepomůžu, já teda když zaznamenám sušší pokožku, tak přestupuju na olejovej sprcháč z DM s ph neutral, dávám ho i malýmu do koupele a většinou se to tím vyřeší. ale zase jestli máš pupínky, tak ti mastný taky nepomůže, hormony jsou mrchy fakt
hm, to asi moc nepomůžu, já teda když zaznamenám sušší pokožku, tak přestupuju na olejovej sprcháč z DM s ph neutral, dávám ho i malýmu do koupele a většinou se to tím vyřeší. ale zase jestli máš pupínky, tak ti mastný taky nepomůže, hormony jsou mrchy fakt
Pupínky mám na tváři, a tu si nemydlím, takže netuším proč..Já jsem byla tak hezká!
:00: a jseš si jistá že opravdu čekáte kluka tohle vypadá na holku jak dělanou je teda fakt že já mám taky pokožku suchou, ale ne tak jak ty popisuješ, namastím se a dobrý, ty mimča si hold berou všechno z nás, ale s nehtama a vlasama problém nemám, na tom kožním by ti mohli poradit
jo jo už jsem já jsem už taky psala minule jestli se dr. vážně nespletl a nečeká holčičku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru