Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
Tak aktualizuju Když koukám na tu fotku, tak velký rozdíl nevidím, ale přitom dost pociťuju, jak za poslední měsíc vyrostlo a zašpičatělo Už se to nedá zamaskovat Jinak vše ok, psychicky jsem se srovnala, sny ustoupily. Mimísek je hodně akční a dost tlačí, běžná procházka po parku mi dává zabrat. Na cukrovku jdu v pondělí a na ultrazvuk až 16.5. Jinak jsem dneska akční, obvolala jsem si úřady, co už půl roku odkládám, teď dozařizuju všechno kolem Nojíka, protože má mít 3letku, zubaře a oční mezi srpnem a říjnem a tak si to snažím ulehčit a přesunout tam a zpátky. Manželovi pořád opakuju, že potřebujeme nutně vybrat postýlku, ale nějak se to odkládá...tak jsem dneska aspoň vyprala nejmenší oblečky, jestli se k tomu dostanu je vyžehlit, to je jiná. To mi musí někdo postavit komodu A taky někdy koncem května se snad dostaneme k tomu nafotit bříško a Nojíka, na to se mooc těším.
Nojík je teď poslední dobou neuvěřitelně hodnej, tak snad to nezakřiknu Zase začal spát po obědě, možná jak běhá víc dopoledne venku, netuším. Od příštího týdne máme kurzy plavání, tak jsem na to zvědavá Co se týče školky, tak čekám na vyjádření, že mi ho vezmou až od listopadu, funguje to tu jinak, školka jistá je, ovšem já doufám, že ta co si přeju a chodil by 5x týdně na dopoledne. Mluvit pořád moc nemluví a když, tak německy. Nakoupila jsem přes velikonoce v Čechách spoustu knížek, tak to teď čteme horem dolem Modrou a červenou umí pojmenovat a poznat, stejně tak některá písmena. Strašně rád maluje, už konečně umí udělat kolo (dost hrbolatý, ale spojí konec a začátek), takže pořád maluje obličeje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru