Předmět příspěvku: Tak i ja na kontrole :DD 29. tyden
Napsal: úte 03. kvě 2011 14:11:19
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
Necekane, vlastne jsem byla na zatezovce na cukrovku, ale pani doktorka me vytahla od monitoru, nejak tam ty cary hazely divny obrazce a koukla na mimi. Nejvic me dostala otazkou, to bude holcicka? Ze pry je to mimi takovy mensi, ze holcicky to byvaji, ale na pohlavi se nekoukla, mimi lezelo nevhodne. Asi o tyden zaostava, no, tak to se snad srovna. Vysledky cukrovky ve ctvrtek, kila porad 4+. Kontrola za 2 tydny
jenom 4 kila? holky, jak to děláte? tak to holt nebude cvalík, to je dobře, aspoň si dlouho užijete ty malinkaté věcičky já bych s nima i spala, jak jsou roztomilé
Předmět příspěvku: Re: Tak i ja na kontrole :DD 29. tyden
Napsal: stř 04. kvě 2011 10:43:11
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
červík píše:
bonparka píše:
:srdicka.gif:
ja bych se nezlobila, kdyby to tentokrat nebyly 4 kila porodni vaha fakt ne
A kolik jsi přibrala u Nojíka? Já mám skoro 9kg, heč, to asi těch 12 a 13 u kluků trumfnu! A žeby to byla nakonec holka, jo?
s nojikem 11 kg. po porodu parada, ale jak jsem prestala kojit, tak jsem nabrala strasne rychle 10 kilo a s tema jsem bojovala skoro 2 roky. tak myslim, ze to bude tak stejne, uvidime. no jinak s tou holcickou - to me docela sokovala uz jsem se psychicky pripravila na kluka no za 2 tydny mam zase kontrolu, tak snad uz to bude jasny. koukali jsme i na 3D, ale mimi je porad tak desne nalepeny na placentu, ze ani oblicejik nejde poradne videt
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru