Předmět příspěvku: dnešní plánovaně neplánovaná kontrola
Napsal: pát 06. kvě 2011 10:22:28
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
... mě moc nepotěšila Šla jsem k doktorce "jen" pro neschopenku. V pondělí jsem se zmínila že mi tvrdne víc břicho, tak naordinovala víc Magnezia. A dnes , že na mě ještě koukne, no a zjistila, že se mi zkracuje čípek což prý na 25tt není dobrý, hodně odpočívat a jestli budu mít stále tvrdnutí, tak špitál Jsem z toho teď pěkně rozhozená
Předmět příspěvku: Re: dnešní plánovaně neplánovaná kontrola
Napsal: pát 06. kvě 2011 10:49:27
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Budu držet pěstičky!! Já mám to samé, ale pěkně se to po magnézku spravilo a teď už je to docela dobrý, sice mi příško tvrdne, ale v mezích normy, jelikož snad 10x za den to není ještě problém..takže odpočívej, ael vážně, ne, že se budeš přepínat, tělo si řekne co potřebuje!!
Napsal: pát 06. kvě 2011 10:56:39
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Borůvka píše:
Budu držet pěstičky!! Já mám to samé, ale pěkně se to po magnézku spravilo a teď už je to docela dobrý, sice mi příško tvrdne, ale v mezích normy, jelikož snad 10x za den to není ještě problém..takže odpočívej, ael vážně, ne, že se budeš přepínat, tělo si řekne co potřebuje!!
mě břicho nejvíc tvrdlo večer, když jsem malýho vykoupala a konečně si sedla, kolikrát jsem se nemohla ani hnout, jak to bolelo ale od středy se mi zdá , že se to dost zlepšilo. Jen tím čípkem mě dneska fakt nepotěšila. Potřebuju upíct dort
Napsal: pát 06. kvě 2011 11:04:58
ivkahof píše:
... mě moc nepotěšila Šla jsem k doktorce "jen" pro neschopenku. V pondělí jsem se zmínila že mi tvrdne víc břicho, tak naordinovala víc Magnezia. A dnes , že na mě ještě koukne, no a zjistila, že se mi zkracuje čípek což prý na 25tt není dobrý, hodně odpočívat a jestli budu mít stále tvrdnutí, tak špitál Jsem z toho teď pěkně rozhozená
drž se Ivanko,mysli pozitivně ještě to vydrž aspon 11týdnů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru