Eva80 píše:
Boža píše:
Kočko to nic, neběhej maratony, nelez na žebříky sexík odpočinkovej, žádný brejkule.... vyprdni se na gruntování nech na doby mnohem pozdjší...hodně odpočívej a bude to dobrý. Kdyby bylo zle, paní doktorka by ti něco řekla. Ono je asi těch faktorů víc.S klukama jsem byla touhle dobou už otevřená na prst a oba jsem přenášela.
jojo Boženko já si myslím že když mě zkoukla určitě by na něco upozornila Sexík je jednou za měsíc manžel chodí spát později a já dřív takže mě nemá šanci probrat
jé tak to mi zůstalo asi z dob těhotenství. Sice nemůžu chodit spát dřív, protože spíme v obýváku, ale asi se večer náležitě tvářím. Často sám říkává, " já vím, jdeme spinkat "
Registrován: sob 21. úno 2009 20:40:48 Příspěvky: 8319 Bydliště: Chotětov
Boža píše:
Eva80 píše:
Boža píše:
Kočko to nic, neběhej maratony, nelez na žebříky sexík odpočinkovej, žádný brejkule.... vyprdni se na gruntování nech na doby mnohem pozdjší...hodně odpočívej a bude to dobrý. Kdyby bylo zle, paní doktorka by ti něco řekla. Ono je asi těch faktorů víc.S klukama jsem byla touhle dobou už otevřená na prst a oba jsem přenášela.
jojo Boženko já si myslím že když mě zkoukla určitě by na něco upozornila Sexík je jednou za měsíc manžel chodí spát později a já dřív takže mě nemá šanci probrat
jé tak to mi zůstalo asi z dob těhotenství. Sice nemůžu chodit spát dřív, protože spíme v obýváku, ale asi se večer náležitě tvářím. Často sám říkává, " já vím, jdeme spinkat "
No já ho kolikrát slyším v podvědomí že jde,ale prostě už bych se k ničemu nedokopala
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Trpěla jsem na záněty moč.cest hodně. Během těhotenství jsem prodělala taky jeden... Urologický čaj mi nebyl doporučen, prý moc nezklidňuje, spíše podporuje močopudnost. Sex mi taky nebyl doporučen, protože při souloži se mohou (a často se to i stává) dostat do moč.trubice bakterie. Takže jsem pila hodně nechlazené vody, jedla brusinky od Swissu a měla ATB.
Od těhotenství jsem ani jeden zánět neměla (ťuk,ťuk,ťuk), ale dodržuji 2 zásady. Po sexu se jdu hned vyčůrat a sním jednu brusinku Přeji, ať si brzo v pořádku....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: sob 21. úno 2009 20:40:48 Příspěvky: 8319 Bydliště: Chotětov
Motyčka píše:
Trpěla jsem na záněty moč.cest hodně. Během těhotenství jsem prodělala taky jeden... Urologický čaj mi nebyl doporučen, prý moc nezklidňuje, spíše podporuje močopudnost. Sex mi taky nebyl doporučen, protože při souloži se mohou (a často se to i stává) dostat do moč.trubice bakterie. Takže jsem pila hodně nechlazené vody, jedla brusinky od Swissu a měla ATB.
Od těhotenství jsem ani jeden zánět neměla (ťuk,ťuk,ťuk), ale dodržuji 2 zásady. Po sexu se jdu hned vyčůrat a sním jednu brusinku Přeji, ať si brzo v pořádku....
děkuji,mě jde ted o to zkracování čípku jak to má být.jinak moc děkuju
tak to joooo jako ja myslela ze pijes normalni ... me totiz rikali pri zenetu ledviny v tehu ze v zadnem pripade a pak mi navic urolog rek ze to je uplne zbytecny to do sebe lit ... ze mam vypit nejmin 3 litry tekutiny denne aby se to proplachovalo
No tak většinou se to pije na problémy spojene s PH moču, nevím proč by se to mělo pit počas těhotěnství?
Já jsem tedy během těhotenství taktéž často trpěla na záněty močového měchýře. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet léty prověřenou rostlinu, kterou na tyto problémy používali už naše babičky a to brusinky - http://www.arkokapsle.cz/produkt/brusinky-24. Přikládám odkaz na potravinové doplňky protože najít brusinky může být pro lidi z měst problematické.
Brusinky jsou na močové cesty hotový zázrak. Oproti lichotřeřešnici, kterou jsem též zkoušela fungovala ihned :)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru