Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na ko a svěřila se dr s depkou z porodu. Protože když jsem měla tu mrtvici, tak jsem zrovna tlačila na wc...ta ani se mnou nediskutovala a hned, že by tedy doporučovala císaře. Vím, že to je operace, ale musím vám říc, jak velký kámen mi spadl ze srdce.. Samozřejmně je to jen doporučení a uvidíme co na to lékař...no teď to vypadá, že začátkem měsíce tu budeme mít Luboška...
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
renďousek píše:
určitě to pro tebe bude lepšííííííííí když budeš klidnější, tak hodně štěstíííííííííííí
Děkuju moc.. tak ty už máš dva za sebou, tak víš jaké to je, já jsem lehce nervózní, ale přitom strašně uvolněná, když nebudu muset tlačit jak blázen a bát se, že mě u toho klepne, když pominu, že Monču jsem ani nevytlačila...
PjóDatlé píše:
Jestli se budeš cítit lépe a nebudeš se stresovat, je to to nej rozhodnutí, co jste mohli udělat
Díky.. trošku jsem se bála, že mi dáte co proto a jsem ráda, za podporu... Já se najednou cítím plna energie a jdu konečně dotvořit hnízdečko a připravit tašku...a tak..
určitě to pro tebe bude lepšííííííííí když budeš klidnější, tak hodně štěstíííííííííííí
Děkuju moc.. tak ty už máš dva za sebou, tak víš jaké to je, já jsem lehce nervózní, ale přitom strašně uvolněná, když nebudu muset tlačit jak blázen a bát se, že mě u toho klepne, když pominu, že Monču jsem ani nevytlačila...
no já jsem teď zase chtěla rodit normálně, ale po zkušenostech že jsem u Matýska prodělala velké bolesti a stejně jsem se neotevřela, tak teď když jsem opět měla dlouho bolesti a opět jsem se neotvírala, tak jsem se s primářem domluvila na císaři ... a sám řekl že to pro mě bude to nejlepšííííí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru