je za námi. Srdíčko hezky tluče, CS 3 , čípek poloviční, měkký a citlivý, pořád poloha hlavou dolů..takže mimi super. Mně pořád otékají v horku nárty, dali mi léky na pálení žáhy..to mě budí i vnoci, na kvasinky a sirup na kašel..co nás teď trápí i s dětma. Váhový přírůstek 12 kilo, už to jde hezky pomaloučku , brali stěry na koka a kontrola zase za týden i s výsledky. Jen mě štve, že nevím váhu mimi, takže asi až překvápko těsně před porodem. Jinak se máme skvěle a pořád něco chystáme..žádná nuda. Každopádně už se tam prý něco děje, což je dobře. + dnešní pupík a Jeník.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Jé, tak to jsou super zprávičky!! CS 3, je dle mého, jak se otevíráš, při CS10 je porod... myslím... Co ti dali na žáhu? Mě pálí jak sviňa, nevěděla jsem, že něco smím... piju mlíčko... Jinak malej je krásnej!! Já taky váhu nevím, ale už brzy budu vědět...
Jo, to CS je stav čípku... čím blíž k porodu, tím vyšší číslo... hodnotí se tam, jak je tuhý, jak je velký, jestli se otvírá... někde to dělají, někde ne... No a jinak je to tu fakt mrtvé... sem tam nakouknu, co je nového a vidím, že nic... já jdu na kontrolu ve čtvrtek, to bych měla začít 35. týden, tak jsem zvědavá, co mi doktorka řekne...
Jé, tak to jsou super zprávičky!! CS 3, je dle mého, jak se otevíráš, při CS10 je porod... myslím... Co ti dali na žáhu? Mě pálí jak sviňa, nevěděla jsem, že něco smím... piju mlíčko... Jinak malej je krásnej!! Já taky váhu nevím, ale už brzy budu vědět...
Já jen, jestli to CS je to samé, jak tu holky psaly 1 cm otevření na prst atd.. Tak já nevím, kolik cm, ale je to trojka. Na žáhu Anacid. Taky piju mléko, ale teď mě to budí i vnoci, tak jsem si postěžovala.. Malý je krásný? Ty jsi, teto, bystrozraká, že vidíš skrz ..děkuju moooc! Já jsem pako....jasně, že Jenda ....jsem trdlo..díky!
Naposledy upravil červík dne úte 12. črc 2011 20:10:57, celkově upraveno 1
Jo, to CS je stav čípku... čím blíž k porodu, tím vyšší číslo... hodnotí se tam, jak je tuhý, jak je velký, jestli se otvírá... někde to dělají, někde ne... No a jinak je to tu fakt mrtvé... sem tam nakouknu, co je nového a vidím, že nic... já jdu na kontrolu ve čtvrtek, to bych měla začít 35. týden, tak jsem zvědavá, co mi doktorka řekne...
Já jsem si to myslela, ale holky tu, většinou, píšou, že jsou 1 cm otevřené atak, tak jsem nevěděla, zda je to ono...a u Jeníka jsem měla pořád 0 nebo max 1..takže super! Tak ať máš taky samé dobré zprávy!
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
červík píše:
Borůvka píše:
Já jen, jestli to CS je to samé, jak tu holky psaly 1 cm otevření na prst atd.. Tak já nevím, kolik cm, ale je to trojka. Na žáhu Anacid. Taky piju mléko, ale teď mě to budí i vnoci, tak jsem si postěžovala.. Malý je krásný? Ty jsi, teto, bystrozraká, že vidíš skrz ..děkuju moooc! Já jsem pako....jasně, že Jenda ....jsem trdlo..díky!
Já si myslím, že jsi otevřená na 3cm... Jasně, že jsem myslela Jendu, ale pupík máš taky super, takže i bříšku bude nejkrásnější poklad, to je jasné...
Já si myslím, že jsi otevřená na 3cm... Jasně, že jsem myslela Jendu, ale pupík máš taky super, takže i bříšku bude nejkrásnější poklad, to je jasné...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru