Předmět příspěvku: Dnešní pásy a včerejší pohotovost.....
Napsal: pon 05. pro 2011 16:08:17
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Ahojte holky,tak dneska jsem 36+4tt.....od minulého pondělí chodím na pásy,no uteklo to jako voda Včera od samého rána mi bylo hrozně zle....na zvracení,na omdlení a odpoledne průjem,jen to ze mě teklo,tak švagrová hnedka ať jedu raději na pohotovost...no moc se mi teda nechtělo,byla jsem sama s Míšou,manžel v Praze,mamka pryč,bez auta......ale nakonec pro mě přijel brácha bo mi bylo hůř,manžel dojel později. Natočili pásy,tam slabé kontrakce,čípek měkký a krátký,CS3.....no prý rozhodně přenášet nebudu,což jsem ráda ....tak asi to byla nějaká dietní chyba nebo nevím,bo jsem si vzala 2 černé uhlí a večer znova a dneska už ok Dnešní pásy a nález stejný jako včera,tak uvidíme....další kontrola zase v pondělí A tady je týden starý pupík 35+2
Předmět příspěvku: Re: Dnešní pásy a včerejší pohotovost.....
Napsal: pon 05. pro 2011 21:58:46
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Teda, Peti, je vidět, že už finišuješ.... podle břicha bych Tě tipla na maximálně 2 týdny do porodu Tak přeji, ať zbytek těhu už je bez zdravotních komplikací a ať stihneš Vánoce doma....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Předmět příspěvku: Re: Dnešní pásy a včerejší pohotovost.....
Napsal: pon 05. pro 2011 22:03:06
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Pechy píše:
Téda, pupan je fešnej a nevěděla jsem, že už jsi tolik, to to máš fakt za pár
Jééé děkuji....no jo ted mi příjde,že to uteklo,ale stejně se to táhne ....já bych už chtěla malou u sebe,protože hlavně po té zdravotní stránce to nedávám,ale to už zvládnu
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru