Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
zaneta píše:
taky nechápu to mazání...čím to jako mažete?Nějakou spec.mastí nebo čím?Taky bych si jí chvíli nevšímala...třeba právě kvuli vaší pozornosti je ve stresu..k Dr.zajděte...za to nic nedáš...ale dle mě to bude spíš psychické
já teda taky nechápu to mazání, páč kdybych měla mazat Vojtu pokaždé jak si řekne (páč se maže rád) tak ho mažu celý den... ale kdo maže ten jede no
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
MarcelaK píše:
zaneta píše:
taky nechápu to mazání...čím to jako mažete?Nějakou spec.mastí nebo čím?Taky bych si jí chvíli nevšímala...třeba právě kvuli vaší pozornosti je ve stresu..k Dr.zajděte...za to nic nedáš...ale dle mě to bude spíš psychické
já teda taky nechápu to mazání, páč kdybych měla mazat Vojtu pokaždé jak si řekne (páč se maže rád) tak ho mažu celý den... ale kdo maže ten jede no
u nás je to totéž. Kamča jakmile dostává nějakou medicínku, tak by jí nejradši brala pořád Když jsme byli na Djerbě, tak měla s sebou Lactobacilíky a co myslíš? Místo dvou kapslí denně, chtěla kapsli po každém jídle Chápu, že je Verča vystresovaná, zvláště když nemoci tak prožívá, jak všechny víme. Já bych asi taky volila jiný přístup. Co nejméně se stresovat a o problémech mluvit co nejméně. Kamču, když třeba pálí pipinka, tak chce taky hned medicínku. Když jí říkám, že nic nemáme a půjdeme k paní doktorce, tak jí ty problémy přejdou. Tím nechci samozřejmě zlehčovat zdravotní potíže u Verči. Jen jsem chtěla napsat, že neduhy řešíme s Kamčou jinak.
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
mažu mastí pupík,když jí nenamažu tak řve
_________________ Verča a Kačka Ve 3 ročkách:102cm a 15kg TP:9.7.2012 _________________ Prodavačka,teď už milujíci maminka:-)
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
V.e.r.o.n.i.k.a píše:
MarcelaK píše:
zaneta píše:
no promiň, já myslela že se takhle maže bříško u miminek, protože nemají toliko pohybu...
Honý řve kvůli každý kravině, promiň Veru, ale myslím, že toho může malá zneužívat. U nás jsou pořád teploty, bolení bříška, bolení všeho možného...
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
my třeba máme arnikovou bylinkovou mastičku na modřiny, tak chápu, že psychika dítěte to někdy potřebuje. ale píšeš, že mažete i pipiku i dupku několikrát denně protože má zácpu? a co na to dr?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru