Reni s tím mám taky problém.... Oliho vlastně hračky až tak moc nezajímají. Autíčka málo, jediné, bez čeho se nehne je dřevěný meč co jsem mu přivezla z výletu .... Narozeninky jsou za rohem a já mu snad nakoupím hadry Začíná celkem řešit, co si obleče
Reni s tím mám taky problém.... Oliho vlastně hračky až tak moc nezajímají. Autíčka málo, jediné, bez čeho se nehne je dřevěný meč co jsem mu přivezla z výletu .... Narozeninky jsou za rohem a já mu snad nakoupím hadry Začíná celkem řešit, co si obleče
no tak oblečení už taky budeme potřebovat, ze všeho nšjak vyrostl
veeeelikou vařečku ema dostala vlastně jenom dort a taky to přežila
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru