ahojte všichni,tak jsem dneska zjistila,že naší malé lezou poslední 2 stoličky nahoře ty pětky a od včera má nějaké divné kakání,řekne že chce kakat sedne na nočník a pláče že chce kakat a pak zase nechci kakat a nakonec vykaká jen ždibeček tak já nevím jestli to je od těch zoubku nebo mám jít radši zítra k dr.,přece jen víkend před námi,já fakt nevím co myslíte?Teplotu namá Tak jsme nakonec byli dneska u dr a diagnoza zní:ZÁCPA Dostali jsme sirup laktulozu,nesmíme sladké a hodně pít Chuděra moje malá tam plakala páč jí mačkala bříško a pak jí namazala dupku a zkoušela prstem stolici ale zvládla to lasečka moje Tak snad bude brzy po zácpě
_________________ Verča a Kačka Ve 3 ročkách:102cm a 15kg TP:9.7.2012 _________________ Prodavačka,teď už milujíci maminka:-)
Naposledy upravil V.e.r.o.n.i.k.a dne pát 05. srp 2011 13:43:06, celkově upraveno 1
Registrován: čtv 05. úno 2009 21:16:52 Příspěvky: 2979 Bydliště: Jindřichův Hradec
Tak asi má nějakou zácpu - že třeba tlačí, bolí jí to, tak toho nechá. Se zubama mám zkušenosti spíš průjem...ale nevím...Asi bych dávala stravu, aby měla řídkou stolici(švestky, jogurty...) a kakání šlo dobře.
Tak asi má nějakou zácpu - že třeba tlačí, bolí jí to, tak toho nechá. Se zubama mám zkušenosti spíš průjem...ale nevím...Asi bych dávala stravu, aby měla řídkou stolici(švestky, jogurty...) a kakání šlo dobře.
no já fakt nevím,ještě nikdy zácpu neměla kakala dobře 4-5x denně až do včera,tak nevím uvidím ráno a když tak skáknu k dr.
_________________ Verča a Kačka Ve 3 ročkách:102cm a 15kg TP:9.7.2012 _________________ Prodavačka,teď už milujíci maminka:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru