-tak už je to rok co je s námi(teda v 16.17h to bude rok ) míry vám zatím neřeknu-k dr. jdem až v srpnu-ted má dovolenou)ale zhruba kolem 11kg by měl mít. Jinak krásně mluví takovou tu jklasiku-mami, tati, babi, děda, co to je, tady a já nevím co ještě+zvířátku zná, na nočníček si řekne číí, ale někdy se vyčůrá, někdy ne Kojíme pořád stejně-tak 3x v noci a 4x přes den, jinak miluje ílý jogurt a chlea a občas sní přesnídávku jinak moc nejí A a před 10dny se sám pustil a udělal pár kroků, ted každý den jich pár udělá, ale ješt+ě to není ono, takže začal v 9 a půl měsících a jenda ve 14 a 3týdnech-docela rozdíl
Přílohy:
Poznámka: s bráchou... DSC00971.JPG [ 508.25 KiB | Zobrazeno 59 krát ]
Poznámka: to je Honza v jeho věku, našli jsme ještě několik fotek, ale ty nemám v PC a je mu strašně podobný DSC00939.JPG [ 399.87 KiB | Zobrazeno 60 krát ]
DSC00953.JPG [ 521.05 KiB | Zobrazeno 53 krát ]
16062011121.jpg [ 431.48 KiB | Zobrazeno 53 krát ]
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
[s10049.gif] ale je krásnej!! Nemůžeš mít mamko oba draky, já jsem taky zvědavá, protože Monča byla taky drak a v deseti hravě chodila...což není tak normální...
¨no oni jsou oba dost akční
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru