Tak jsme byli včera na preventivní, dostal Hexu tak snad bude OK, jinak má 10370g, 77cm, 47cm(Jenda měl v roce 11153g, 79cm a 49cm), Kubík je pěkně akorát tak jsem ráda.jinak ho dr. chválila, jen se jí nelíbilo co předvádí v noci-předevčírem jsme ho dali k Honzíkovi do pokoje a vzbudil se 6x, včera se dost navečeřel kaše a vzbudil se ve 23.30h a dost pil, pak hned zas v 0.45h a pak už jsem to radši nepočítala, posledních pár dní se budil i před tím v ložnici. ale to jsem asi tak nepocitovala, když byl u mě v posteli, ale ted chodit vedle do pokoje je děs jinak nedat mu kojit nemůžu, začal by ječet a vzbudil by bráchu tak snad se to brzy srovná samo... S jídlem taky celkem boj u obou... Jenda má takový zvláštně se třepící nehty u nohou na palci tak máme mazat měsíčkovou indulonou a ve 3etech na preventivce se uvidí, jinak Jenda má asi 17kg a 96cm
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru