Ahoj holky,tak dneska mi malá nechtěla ani čůrat,vyčůrala se jen jednou a to z donucením......,nevím dnes málo pila tak to bude možná tím,ale už říkala,že jí bolí i pipina Já už jsem na nervy,zase celé odpoledne prořvala a já jen pořad mazala chystám se v pondělí zase k dr a mám takové tušení že skončíme v nemocnici,to bude horor hlavně pro Kačku
_________________ Verča a Kačka Ve 3 ročkách:102cm a 15kg TP:9.7.2012 _________________ Prodavačka,teď už milujíci maminka:-)
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
nedramatizuj to Verčo, zkus jí nechat být, ne furt mazat a nutit na záchod či hrnec. nech jí hrnec někde na očích, hlavně u ní nedřep, sama si třeba sedne.... jinak je mi to líto, vím čím procházíte, zažila jsem si to sama
nedramatizuj to Verčo, zkus jí nechat být, ne furt mazat a nutit na záchod či hrnec. nech jí hrnec někde na očích, hlavně u ní nedřep, sama si třeba sedne.... jinak je mi to líto, vím čím procházíte, zažila jsem si to sama
Marcel,já jí do ničeho nenutím a mazat bříško si vyžaduje ona sama........ještě jsem jí takhle neviděla vždycky kakala dobře........já potom myslím na nejhorší
_________________ Verča a Kačka Ve 3 ročkách:102cm a 15kg TP:9.7.2012 _________________ Prodavačka,teď už milujíci maminka:-)
Registrován: pon 02. úno 2009 18:19:44 Příspěvky: 7081 Bydliště: Brno
hele jestli jí bolí prcka a bojí se i čůrání, zkus jí postavit do sprchy a ať se vyčůrá když jí sprchuješ, to by ji nemělo bolet, ale k dr. určitě zajdi. A't je berušce brzy lépe
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
taky nechápu to mazání...čím to jako mažete?Nějakou spec.mastí nebo čím?Taky bych si jí chvíli nevšímala...třeba právě kvuli vaší pozornosti je ve stresu..k Dr.zajděte...za to nic nedáš...ale dle mě to bude spíš psychické
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru