Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
janek píše:
janek píše:
ivkahof píše:
janek píše:
ivkahof píše:
janek píše:
ivkahof píše:
ty seš šikovnáááá
jak hrom do police
né, opravdu, já na tohle ještě nepřišla . Ale mám výmluvu, prej mám moc dětí, tak nestíhám
jak píšeš tady do toho pole, tak sjedeš níž, a je tam příloha, zase rámeček procházet a dál už to znáš tak nám ty tvoje děti taky sem šupni, jsou kouzelný už jen jak je vidím na ikonce, a při těch narozeninách byly suprový
Registrován: sob 31. led 2009 20:35:40 Příspěvky: 12112 Bydliště: Ústí nad Labem
janek píše:
janek píše:
ivkahof píše:
janek píše:
ivkahof píše:
janek píše:
ivkahof píše:
ty seš šikovnáááá
jak hrom do police
né, opravdu, já na tohle ještě nepřišla . Ale mám výmluvu, prej mám moc dětí, tak nestíhám
jak píšeš tady do toho pole, tak sjedeš níž, a je tam příloha, zase rámeček procházet a dál už to znáš tak nám ty tvoje děti taky sem šupni, jsou kouzelný už jen jak je vidím na ikonce, a při těch narozeninách byly suprový
lifty píše:
janek píše:
janek píše:
ivkahof píše:
janek píše:
ivkahof píše:
janek píše:
ivkahof píše:
ty seš šikovnáááá
jak hrom do police
jůůů, to je božíííííí
oni jsou fakt boží.
děkujemeeee
_________________ _________________ v pacovním procesu
ivkahof píše:
janek píše:
janek píše:
ivkahof píše:
janek píše:
ivkahof píše:
janek píše:
ivkahof píše:
ty seš šikovnáááá
jak hrom do police
takhle vypadáme po snídani, když jedí sami
noooooo vidíš jaká jsi šikulka a děti jsou úžasný
já myslela, že je to složitější a ona je to brnkačka . Děkuji za radu
_________________ _________________ v pacovním procesu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru