[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3767: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3768: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168)
e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - Takhle mi ted vytuhla :-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Takhle mi ted vytuhla :-)
PříspěvekNapsal: sob 14. úno 2009 15:00:37 

janicka123 píše:
ta je úžasná!!! to se někdo má, když mu dítě usne samo! tiše závidím!! mě vikyna usne jen v kočáře nebo u kozy!!! a to jsem jí dudlíka cpala už v porodnici a setřičky mě za to nadávali!! a beztak ho vůbec nechce, zkoušela jsem ji teď 9m naučit na flašku a ani ho*no!!! prostě umělinu ne!! pouze mámin cecek!!! ach jo!! ale ty máš slaďoučkou holčičku!!

Jani tohle sem si přesně zažila s Filípkem,ale holka nevim nevim,zda neni lépe bez dudáčku, malá mi ho zpočátku nechtěla a teď když jí nedej bože vypdne hned spustí :!k: ,takže musim furt zandavat dudu a to nevim jak budu zase pak odnaučovat.Fíla byl uplně jinej,taky dudlík nechtěl,umělý mlíko nechtěl,jenom moje kozenky :!k: ,krásně u toho usínal, Dominika to má vyloženě na jídlo,ale nevytuhne u toho ani náhodou,ale asi dobře,že to tak má. Krásně usíná zase sama. A to již od 2 měsíců. tak hlavně aby jí to vydrželo :!k: .

ObrázekObrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 14. úno 2009 15:17:24 
Holky diky moc za pochvalu. Ona taky nikdy takhle sama neusne. Ale tohle bylo asi v 9h rano, kdyz byla vzhuru uz 2hodinky a desne se vztekala. Tak jsem si soupla do postylky aby se vztekala sama a najednou po chvilicce ticho. Tak se letim podivat co se deje a ona na tom pejsanovi :s:

PříspěvekNapsal: sob 14. úno 2009 15:55:15 

:qu: :qu: :qu: krasna...

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 14. úno 2009 15:56:26 

už je jí taky pěkný kousek :hu: :hu: :hu: k sežrání :hu: :hu: :hu:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: sob 14. úno 2009 16:05:50 

Bestyjka píše:
janicka123 píše:
ta je úžasná!!! to se někdo má, když mu dítě usne samo! tiše závidím!! mě vikyna usne jen v kočáře nebo u kozy!!! a to jsem jí dudlíka cpala už v porodnici a setřičky mě za to nadávali!! a beztak ho vůbec nechce, zkoušela jsem ji teď 9m naučit na flašku a ani ho*no!!! prostě umělinu ne!! pouze mámin cecek!!! ach jo!! ale ty máš slaďoučkou holčičku!!

Jani tohle sem si přesně zažila s Filípkem,ale holka nevim nevim,zda neni lépe bez dudáčku, malá mi ho zpočátku nechtěla a teď když jí nedej bože vypdne hned spustí :!k: ,takže musim furt zandavat dudu a to nevim jak budu zase pak odnaučovat.Fíla byl uplně jinej,taky dudlík nechtěl,umělý mlíko nechtěl,jenom moje kozenky :!k: ,krásně u toho usínal, Dominika to má vyloženě na jídlo,ale nevytuhne u toho ani náhodou,ale asi dobře,že to tak má. Krásně usíná zase sama. A to již od 2 měsíců. tak hlavně aby jí to vydrželo :!k: .

no jo, ono máš všude něco!!!! nám viky spala dokonce celé noci od 2- 3 měsíců, ale pak ráz na ráz...

Obrázek

http://www.mojedite.cz/klub_diary_sablo ... 12&id=5532

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: sob 14. úno 2009 22:39:20 

:qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 14. úno 2009 22:40:07 

Věroušek píše:
Je to focene telefonem, tak sorry za kvalitu

Jejda, to je beruška krásná :\x:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: sob 14. úno 2009 22:50:32 
Dekuji kocky za pochvalu te nasi princezny :k:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]