Předmět příspěvku: Zdolali jsme schodiště a drandíme s chodítkem:-))
Napsal: čtv 19. úno 2009 14:46:37
Ahojdá dámy jak se vede? Musím Vám říct novinky...v neděli se Sašule chytla chodítka a začala drandit po bytě, což už jsem tady trošku psala, před tím se o něj jen zvedala a teď už lítá! Přiložím nějakou fotečku! No a dneska s dědečkem vylezla deset schodů do prvního patra k našim!!Jsem jen čubrněla...dolů to teda ještě nedává
_________________ Finanční poradce a mamínek v jedné osobě
Ahojdá dámy jak se vede? Musím Vám říct novinky...v neděli se Sašule chytla chodítka a začala drandit po bytě, což už jsem tady trošku psala, před tím se o něj jen zvedala a teď už lítá! Přiložím nějakou fotečku! No a dneska s dědečkem vylezla deset schodů do prvního patra k našim!!Jsem jen čubrněla...dolů to teda ještě nedává
jeeeeeeeeeeeee,ta vypada uuuuzasne...jen tak dal
_________________ Kačka a Adélka _________________ maminka naší Adélky
Předmět příspěvku: Re: Zdolali jsme schodiště a drandíme s chodítkem:-))
Napsal: čtv 19. úno 2009 15:23:22
jituška píše:
Tyo tak ta je ale šikovná!Taky o něm uvažuju,mám ho Alence koupit,nebo je to zbytečné?Zatím má to obyč...
Ahojdá, no já ho kupovala na mimibazárku za 5 stovek jelikož jsem nechtěla to sedací, ale tohle kdy už se dítě postaví a začíná chodit a tohle má jako oporu, ale vyhrála si s ním, i před capkáním je na tom plno hejblátek a dá se to pak přendat aby to byl jako vozejček na tahání, myslím že se s tím vyblbne. Paní od kterej jsem ho kupovala říkala že si s ním hodně hrála ne přesedlali pak už na kočárek, ale to už prý drandila sama!
Předmět příspěvku: Re: Zdolali jsme schodiště a drandíme s chodítkem:-))
Napsal: čtv 19. úno 2009 15:25:31
Kacenka.03 píše:
ditousek píše:
jeeeeeeeeeeeee,ta vypada uuuuzasne...jen tak dal
Ahojdá, děkujem jak se máte???
krásná a šikovná
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru