ahoj tety, tak vam musim rict.. vcera mi pod zidlicku spadla hracka.. lezu pro ni a hadejte co? uvizl jsem. Zacal jsem kricet, volat mamu a ta misto toho aby mi pomohla, tak me vyfotila.. uff... No ale zase.. uznejte samy.. nemam hezkej zadek?
Příloha:
mSS854125.jpg
nemá chybu
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
Hankitacz píše:
ahoj tety, tak vam musim rict.. vcera mi pod zidlicku spadla hracka.. lezu pro ni a hadejte co? uvizl jsem. Zacal jsem kricet, volat mamu a ta misto toho aby mi pomohla, tak me vyfotila.. uff... No ale zase.. uznejte samy.. nemam hezkej zadek?
Příloha:
mSS854125.jpg
Terinka to zkoukla a rika,ze mas moc peknej zadecek
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
Hankitacz píše:
Příloha:
mSS854125.jpg
vau to je zadnička držte mněéééééééééééééééééééééééééééééééé
_________________ _________________ povolána k mateřství
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
Hankitacz píše:
Registrován: pát 30. led 2009 8:47:20 Příspěvky: 2764 Bydliště: Ostrava-Poruba
Hankitacz píše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru