super, my máme ještě větší chod do ležnice a Kačka to jednou nezvládla a spálila si noc o koberec , jsem hrozná matka že se směju že? Ale ona byla pak s tím červeným nosem tak srandovní jak klaun
_________________ _________________ prodavačka na mateřské
Předmět příspěvku: Re: Zdolávání schodu do ložnice:-) I.
Napsal: úte 10. úno 2009 18:36:19
koniprd píše:
ditousek píše:
Tak dámy koukněte jak ta naše horolezka leze ze schodu, kterýho jsem se fakt bála
No to je šikulka ,o tu se bát nemusíš
No já na ní čubrním jak opatrně tyhle věci dělá, naši mají v bytě ještě větší sokl na kytky a na ten vyleze a slejzá z něj pěkně pozadu!!! Člověk si říká jak na to přijdou!!!
_________________ Finanční poradce a mamínek v jedné osobě
Předmět příspěvku: Re: Zdolávání schodu do ložnice:-) I.
Napsal: úte 10. úno 2009 18:41:47
Vendula28 píše:
:qu: super, my máme ještě větší chod do ležnice a Kačka to jednou nezvládla a spálila si noc o koberec , jsem hrozná matka že se směju že? Ale ona byla pak s tím červeným nosem tak srandovní jak klaun
No to teda hrozná nejseš, to jsou věci kterejm se člověk musí zasmát a zaplať pánbůh že máme jen takovýhle bolístky!!!!
_________________ Finanční poradce a mamínek v jedné osobě
Ahojky, no já hledím... Zrovna dneska jsem naši malou učila plazit se , vypadala směšně a nemotorně a dala max 15 cm. Ona se sice dostane všude válením sudů, zvládá perfektně všechny úhly, sedá si, vybrakovává šuplíky a to je vše. Vím, že nemá cenu porovnávat, ale z tohoto chytám vážně depky ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru