Johanko, už jsem regovala na ten druhej blog, ale musím znovu...Rozárka roste opravdu do krásy. Je úžasná. Má parádní šatečky a tobě to tam taky moc sluší Dorty perfektní..no nemá to žádnou chybu Jo, byly jste na plavání? My už 3x ne. Miky pořád chrčí a má rýmu. Tak snad už příště dorazíme
Johanko, už jsem regovala na ten druhej blog, ale musím znovu...Rozárka roste opravdu do krásy. Je úžasná. Má parádní šatečky a tobě to tam taky moc sluší Dorty perfektní..no nemá to žádnou chybu Jo, byly jste na plavání? My už 3x ne. Miky pořád chrčí a má rýmu. Tak snad už příště dorazíme
taky sem ti uz pisala jinak sakty je prace babi je t sikula i dorty pekla
taky sem ti uz pisala jinak sakty je prace babi je t sikula i dorty pekla
Jo, už jsem to četla. Takže se ještě nějakej ten týden neuvidíme. Hlavně, ať se malý v pořádku Babi je šikulka
Ještě jednou Rozískovi vše nejlepší a měla to moc pěkný. Dorty jsou krásný, malá vypadá spokojeně a maminka ještě víc, tak to máte holky za sebou A teď už budete jen přidávat svíčičky
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru