nazdarek holkyyyy tak ja zase jen na chvilku a hned zkusim vlozit par fotecek z vcerejsi snehove nadilky.Nejvice byl unesenej Peta,kterej je porad jen valel ve snehu
my nemáme sníh , super
jee ahojiiik Janku ...porad jeste nemate snih????? u nas uz je ho tollik,ze je to hruza...zavato zapadano,nikam se nedojede....hruza
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
mamáček píše:
handulka_domísek píše:
Krásný fotečky...i dětičky
Nazdarek Handulko a domisku,ja nejak vubec nestiham,takze sem tu zase po pekne dlouhy dobe a za chvilku zase mizim ....jakpak se mate?
máme se dobře děkujem.... 2.3. nám budou 3 měsíce (no a jak tak přemýšlím tak za celou dobu co máme Domulinku jsem tě neviděla-asi nějak nestíhám ) Domča roste jak z vody, konečně krásně papá i spinká, teď začíná žvatlat, když ho položim do lehátka tak do hraček mlátí o 106.Je to moje zlatííí A co ty a ti tvoji koblížci? Jak je u Vás teď?Musíte tam mít hafo sněhu, což? Tak zatím pááá
ahojky mamáčku,to jsou krásné fotečky,jde vidět,že si zimu užíváte
nazdarek Ivii ...jojo snehu moooooc a deticky si to fakt uzivaj .Jen ted maji chripajznu,takze jen koukaji z okna ...no a co vy? jakpak se mate a co Jurasek,taky uz asi pekne radi co?
Nazdarek Handulko a domisku,ja nejak vubec nestiham,takze sem tu zase po pekne dlouhy dobe a za chvilku zase mizim ....jakpak se mate?
máme se dobře děkujem.... 2.3. nám budou 3 měsíce (no a jak tak přemýšlím tak za celou dobu co máme Domulinku jsem tě neviděla-asi nějak nestíhám ) Domča roste jak z vody, konečně krásně papá i spinká, teď začíná žvatlat, když ho položim do lehátka tak do hraček mlátí o 106.Je to moje zlatííí A co ty a ti tvoji koblížci? Jak je u Vás teď?Musíte tam mít hafo sněhu, což? Tak zatím pááá
Ahojky...uz 3mesice?ty jo toto leti......no Petulovi uz je vlastne mesicu 14 to je neuveritelny,chodi nebo teda spis lita jak zavodnik,povida,vsude a na vsechno vleze....no zabava,takze ja vubec nejak nestiham sem zajit ....z Terezky uz je velka holka,jen si proziva svoji deckou pubertu,takze je obcas na zabiti s://: -->s://: -->
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru