před 8 měsíci, v 18:56 se na nás přišel podívat maličký tvoreček a jmenoval se Daneček Na maminku se podíval a navždy se do ní zamiloval. Zamilovala se i maminka, do Danečka, do malého človíčka
gratulace a pochvala danečkovi, je to bobíšek krásnej šikovnej
Martii, moc děkujeme a abych nezapomněla, viděla jsem tvoji fotku z dětství, jste s Adámkem jak jednovaječná dvojčata
jéééééééééé dík zkusím najít ještě nějakou fotku a ukážu a mezi námi, to samé máte vy s daníkem
...to se nám ti mrňousové povedli
na jedničku s hvězdičkou akurát tatínek to nese těžce, že není po něm tak mu říkám, že ta holčička určitě bude
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
natalliev píše:
MarcelaK píše:
natalliev píše:
MarcelaK píše:
natalliev píše:
:a: ,
před 8 měsíci, v 18:56 se na nás přišel podívat maličký tvoreček a jmenoval se Daneček Na maminku se podíval a navždy se do ní zamiloval. Zamilovala se i maminka, do Danečka, do malého človíčka
ježiši Natalinko, on je sladkej....jak mamča krásný kukadla...všechno....
Ahojík Marci,
mocinky děkujeme
jo jo, byla jsem,ale jen ostříhat už mě to lezlo uplně všude (teda zkrátila mi to jen tak o 2cenťáky ...ale pro dobrý pocit to stačilo a hlavně prostříhat..... mám to hustý jak.... A jak dopadl kadeřník (doufám, že se nepletu, ale mám pocit že si k němu měla jít )???
Taky bych k němu potřebovala zavítat, ať se mnou něco udělá
ty i kdybys měla na hlavě pleš tak ti to sekne Natal
ježiši Natalinko, on je sladkej....jak mamča krásný kukadla...všechno....
Ahojík Marci,
mocinky děkujeme
jo jo, byla jsem,ale jen ostříhat už mě to lezlo uplně všude (teda zkrátila mi to jen tak o 2cenťáky ...ale pro dobrý pocit to stačilo a hlavně prostříhat..... mám to hustý jak.... A jak dopadl kadeřník (doufám, že se nepletu, ale mám pocit že si k němu měla jít )???
Taky bych k němu potřebovala zavítat, ať se mnou něco udělá
ty i kdybys měla na hlavě pleš tak ti to sekne Natal
Pleš - tomu říkám radikální změna. Kdybych si ji vyzkoušela, asi bych musela balit kufry, manžel je hrozně na dlouhý vlasy. Pozná každý ustřižený centimetr a zuří
_________________ Natálka a Daneček _________________ Zatím maminka na plný úvazek:)
Martii, moc děkujeme a abych nezapomněla, viděla jsem tvoji fotku z dětství, jste s Adámkem jak jednovaječná dvojčata
jéééééééééé dík zkusím najít ještě nějakou fotku a ukážu a mezi námi, to samé máte vy s daníkem
na jedničku s hvězdičkou akurát tatínek to nese těžce, že není po něm tak mu říkám, že ta holčička určitě bude
Jasně tatínkové to většinou nesou moc těžce Stejně si myslím, že se najde někdo, kdo chce toho tatínka uklidnit (případně je slepý)...nevím, jestli to máte takhle taky: a říká, že je Daník celý tatínek. Určitě po něm něco má - tvar hlavy, čelíčko, pinďu, ale jinak
_________________ Natálka a Daneček _________________ Zatím maminka na plný úvazek:)
natalliev píše:
Mocinky gratulujeme Danečku, ať se ti všechno jen daří a rodiče moc nezlobí
_________________ Finanční poradce a mamínek v jedné osobě
Mocinky gratulujeme Danečku, ať se ti všechno jen daří a rodiče moc nezlobí
Ditoušku, děkujeme
Ahojky Nati, moc a moc gratuluji . Daneček je krááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááásnej, celej po mamince . A napsala jsi to moc pěkně. Asi máš střevo, myslím tím básnický
Marti, děkuju moc...a s tím básnickým střevem, nazvala bych ho spíš střívkem Ze mě básník nikdy nebude
Ale ale nač ta skromnost....
_________________ _________________ Martina, Pavlík a Lucinka
Jasně tatínkové to většinou nesou moc těžce Stejně si myslím, že se najde někdo, kdo chce toho tatínka uklidnit (případně je slepý)...nevím, jestli to máte takhle taky: a říká, že je Daník celý tatínek. Určitě po něm něco má - tvar hlavy, čelíčko, pinďu, ale jinak
adámek má po manžílkovi řasy, uši a pindíka
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Registrován: ned 08. úno 2009 21:11:49 Příspěvky: 6805 Bydliště: Hradec Králové
natalliev píše:
:\r/ není těžký se do takového broučka zamilovat-je krásnej...hodně zdravíčka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru