Natálko, jak už jsem psala včera - náááádherný klučina Kdybys mu dala šatičky, ani by v něm transvestitu nikdo nehledal Ne - vážně, je prostě krásný po mamince
Ahojky Natálko, moc gratulujeme Danečkovi a posíláme pusinku Ty kluci nám rostou před očima a první narozeninky se tak rychle blíží, už vidím jak je ořvu
před 8 měsíci, v 18:56 se na nás přišel podívat maličký tvoreček a jmenoval se Daneček Na maminku se podíval a navždy se do ní zamiloval. Zamilovala se i maminka, do Danečka, do malého človíčka
Ahoooj Natali,Daneček je kouzelnej a moc hezky jsi to napsala utíka to rychle, za chvíli už budou mít ty naše miminečka rok
před 8 měsíci, v 18:56 se na nás přišel podívat maličký tvoreček a jmenoval se Daneček Na maminku se podíval a navždy se do ní zamiloval. Zamilovala se i maminka, do Danečka, do malého človíčka
:\r/ není těžký se do takového broučka zamilovat-je krásnej...hodně zdravíčka
Ahojík Wendyyy, moc ti děkuju a zdravíčko je opravdu nejdůležitější
_________________ Natálka a Daneček _________________ Zatím maminka na plný úvazek:)
Natálko, jak už jsem psala včera - náááádherný klučina Kdybys mu dala šatičky, ani by v něm transvestitu nikdo nehledal Ne - vážně, je prostě krásný po mamince
Beni, tos mě rozesmála
On když má čepičku, všichni ho mají za holčičku. Hlavně doktorka, opakovaně mi chválí slečnu A pak otevírá průkazku a omlouvá se. Už jsem si na to zvykla a dobře vím, že až tam za ní opět přijdeme, zase řekne totéž
_________________ Natálka a Daneček _________________ Zatím maminka na plný úvazek:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru