Haninko, to je teda parada Je to klucik sikovnej, Simca by si mohla vzit priklad... Ta je ale evidentne lina a na zadech se ji libi nejvic...
Ali, nic si z toho nedělej, Honzík se taky nepřetáčí, ani omylem, je to taková pecka. Sice občas na bříšku prdku zvedne a dává pod sebe jedno kolínko, ael myslím, že to nic neznamená. Davídek je prostě šikulka Evidentně mu Vojtovka svědčí, i když na ní chodíte úplně kvůli něčemu jinému
Kdyz ja se uprimne priznam, ze nejsem asi dobrou matkou, protoze s nim moc necvicim.... bojim se i kvuli tomu zaludku.... Vzdycky pak hrozne place a polyka ty stavy....
Tak možná mu svědčí to, že s ním moc necvičíš. Já chodím na vaničky, na cvičení a co Honzík se mi přetočil jednou na levou, 2x na pravou stranu a tím skončil, jako nazdar mami, to mám vyzkoušený, tak nepruď. Na vaničkách mi říkala, co s ním mám dělat, tak jsem jí říkala, že to děláme a že se stejně přetočil jen 3x a víc ho to nezajímá a ona, že ho musím motivovat, no co asi doma děláme. Hračky, ukazuju mu jak na to, ale prostě ne. Když chce hračku, tak se k ní prostě nějak dostane, buď na bříšku, nebo i na zádech, ale nepřetočí se
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru