Předmět příspěvku: Re: taky musí vaše děti prosit?
Napsal: stř 18. úno 2009 13:57:21
Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
janek píše:
ivka222 píše:
janek píše:
ivka222 píše:
janek píše:
ivka222 píše:
janek píše:
Katka píše:
Čéče, maladej mě kdysi o něco ukecával a když nic nepomáhalo, tak si klekl a rukama taky prosil. Já dostala šok a tak jsem se naštvala a seřvala ho, že už tuhle pózu u něj nikdy nechci vidět. Byli u toho jeho kamarádi, ostuda. Za mýho dětství si pamatuju, že některý děcka museli doma takhle prosit. Zajímalo by mě kde to náš mladej tenkrát viděl.
to byla sranda, malá dělala paci paci a vzniklo s toho tohle . To by chudáci dřív umřeli hlady než bych je naučila o něco poprosit
NEDĚLEJ SE bruslíš viď vidíš,že by jsi tady své schopnosti a nádání z týrání dětí neuplatnila
přesně o tomhle jsme si tenkrát psaly, já nejsem zlá . Už ted mám slzy na krajíčku a nejradši bych si dala facku, že jsem to sem napsala
janečku,janečku ty jsi ale trumbelína,já to vzala samozřejmně jako vtip vím že jsi prima máma a já před tebou hluboce smekám VÁŽNĚ-nekecám
tohle ti neodpustím
prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím já už budu hodná dědečku
tak pošli zadní nohu s kance, jinak nic nebude
dvě zadní nohy i s piňdourem
_________________ _________________ povolána k mateřství
Čéče, maladej mě kdysi o něco ukecával a když nic nepomáhalo, tak si klekl a rukama taky prosil. Já dostala šok a tak jsem se naštvala a seřvala ho, že už tuhle pózu u něj nikdy nechci vidět. Byli u toho jeho kamarádi, ostuda. Za mýho dětství si pamatuju, že některý děcka museli doma takhle prosit. Zajímalo by mě kde to náš mladej tenkrát viděl.
to byla sranda, malá dělala paci paci a vzniklo s toho tohle . To by chudáci dřív umřeli hlady než bych je naučila o něco poprosit
NEDĚLEJ SE bruslíš viď vidíš,že by jsi tady své schopnosti a nádání z týrání dětí neuplatnila
přesně o tomhle jsme si tenkrát psaly, já nejsem zlá . Už ted mám slzy na krajíčku a nejradši bych si dala facku, že jsem to sem napsala
janečku,janečku ty jsi ale trumbelína,já to vzala samozřejmně jako vtip vím že jsi prima máma a já před tebou hluboce smekám VÁŽNĚ-nekecám
tohle ti neodpustím
prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím já už budu hodná dědečku
Úúúúúf, teď jsem přišla a hned se lekla co tady blbnete. My Ivku známe, že je hodná a nemyslí to tak, ale tady jak nevidíš člověku do obličeje a neslyšíš tón, řeči tak máš někdy pochybnosti.
Napsal: stř 18. úno 2009 14:05:19
ivka222 píše:
janek píše:
ivka222 píše:
janek píše:
ivka222 píše:
janek píše:
ivka222 píše:
janek píše:
Katka píše:
tohle ti neodpustím
fuuuj, prochcaný maso si nech, s tím u mě nepochodíš
_________________ _________________ v pacovním procesu
Napsal: stř 18. úno 2009 14:07:54
Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
Katka píše:
ivka222 píše:
janek píše:
ivka222 píše:
janek píše:
ivka222 píše:
janek píše:
ivka222 píše:
janek píše:
Katka píše:
tohle ti neodpustím
Úúúúúf, teď jsem přišla a hned se lekla co tady blbnete. My Ivku známe, že je hodná a nemyslí to tak, ale tady jak nevidíš člověku do obličeje a neslyšíš tón, řeči tak máš někdy pochybnosti.
děkuju Kačenko,jsi milá-ostatně jako vždy
janečku,janečku ty jsi ale trumbelína,já to vzala samozřejmně jako vtip vím že jsi prima máma a já před tebou hluboce smekám VÁŽNĚ-nekecám [/quote] tohle ti neodpustím [/quote] prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím já už budu hodná dědečku [/quote] tak pošli zadní nohu s kance, jinak nic nebude[/quote] dvě zadní nohy i s piňdourem [/quote] Úúúúúf, teď jsem přišla a hned se lekla co tady blbnete. My Ivku známe, že je hodná a nemyslí to tak, ale tady jak nevidíš člověku do obličeje a neslyšíš tón, řeči tak máš někdy pochybnosti.[/quote] děkuju Kačenko,jsi milá-ostatně jako vždy [/quote] To si o mě vážně myslíš, tak to děkuji. Většinou jsem spíš, ale urýpaná.
Napsal: stř 18. úno 2009 14:12:41
Katka píše:
tohle ti neodpustím [/quote] prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím já už budu hodná dědečku [/quote] tak pošli zadní nohu s kance, jinak nic nebude[/quote] dvě zadní nohy i s piňdourem [/quote] Úúúúúf, teď jsem přišla a hned se lekla co tady blbnete. My Ivku známe, že je hodná a nemyslí to tak, ale tady jak nevidíš člověku do obličeje a neslyšíš tón, řeči tak máš někdy pochybnosti.[/quote] děkuju Kačenko,jsi milá-ostatně jako vždy [/quote] To si o mě vážně myslíš, tak to děkuji. Většinou jsem spíš, ale urýpaná. [/quote] ALE NEDĚLÁŠ TO S ÚMYSLEM UBLÍŽIT-JÁ TI ROZUMÍM,JSEM DO TEBE BLÁZEN
tohle ti neodpustím
prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím já už budu hodná dědečku [/quote] tak pošli zadní nohu s kance, jinak nic nebude[/quote] dvě zadní nohy i s piňdourem [/quote] Úúúúúf, teď jsem přišla a hned se lekla co tady blbnete. My Ivku známe, že je hodná a nemyslí to tak, ale tady jak nevidíš člověku do obličeje a neslyšíš tón, řeči tak máš někdy pochybnosti.[/quote] děkuju Kačenko,jsi milá-ostatně jako vždy [/quote] To si o mě vážně myslíš, tak to děkuji. Většinou jsem spíš, ale urýpaná. [/quote] ALE NEDĚLÁŠ TO S ÚMYSLEM UBLÍŽIT-JÁ TI ROZUMÍM,JSEM DO TEBE BLÁZEN [/quote] Ne, ne, ale prostě si nemůžu pomoct, připadá mi to vtipné.
Napsal: stř 18. úno 2009 14:27:07
Katka píše:
ivka222 píše:
Katka píše:
tohle ti neodpustím
tak pošli zadní nohu s kance, jinak nic nebude[/quote] dvě zadní nohy i s piňdourem [/quote] Úúúúúf, teď jsem přišla a hned se lekla co tady blbnete. My Ivku známe, že je hodná a nemyslí to tak, ale tady jak nevidíš člověku do obličeje a neslyšíš tón, řeči tak máš někdy pochybnosti.[/quote] děkuju Kačenko,jsi milá-ostatně jako vždy [/quote] To si o mě vážně myslíš, tak to děkuji. Většinou jsem spíš, ale urýpaná. [/quote] ALE NEDĚLÁŠ TO S ÚMYSLEM UBLÍŽIT-JÁ TI ROZUMÍM,JSEM DO TEBE BLÁZEN [/quote] Ne, ne, ale prostě si nemůžu pomoct, připadá mi to vtipné. [/quote] vím přesně jak se cítíš
Učím je už od mala, že nic není zadarmo. Když chtějí najíst, musí hezky poprosit. Myslíte, že už je to dobrý, mám jí dát najíst????? Musím to uvést na pravou míru, aby jste si nemysleli, že je doma tyranizuju. Markétka na tý fotce dělá paci, paci. Fakt o jídlo neprosí
Nádherné!!! Já si myslím, že je to přímo nutné naučit mimčo prosit a děkovat!!A když se to to dítko naučí, tak je to pak krásné!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru