terinka píše:
ditousek píše:
terinka píše:
ditousek píše:
Tak jsem zvědavá jestli se mi povede sem Vám hodit pár foteček, když máme zítra těch 9 měsíců
jéééé Ditiusko Ty mas delsi vlasy mocinky Ti to slusi.A Sasenka je nadherna princezna....roste holka nase
Ahojdá holky jak se vede? Mě to háro už trošku narostlo a doufám ještě naroste a nechytne mě stříhací mánie
Mame se tak neja vselijak....ja jsem desne unavena a ukojena....terinka ma porad tezky vecery a v noci se porad budi na kojeni...no desny.Jinka je sikulka...uz si krasne dava kolinka pod sebe a vali sudy,plazi se je s ni sranda.Neskutecne to vse utika..rano vstanem a za chvilku je vecer a koupem....tak mi utikaji dny.
Jo jo letí to s těma čertama rychle, je mi líto že máte furt takový večerní a noční trápení a s tím kojením se ti nedivím že jsi unavená, mě se taky hrozně ulevilo, když jsem přestala!!!!
_________________ Finanční poradce a mamínek v jedné osobě
martinace píše:
ditousek píše:
Tak jsem zvědavá jestli se mi povede sem Vám hodit pár foteček, když máme zítra těch 9 měsíců
Ano ano, jezdí u Jipocaru. Penízky vydělá,to si nestěžuji, jen ten čas je proti nám. Ale co naplat, papat potřebujeme, že?
No to je jasný že kačky jsou potřeba, bejvalej tam taky chvíli jezdil, jenže je držka a myslí si že všichni snesou jeho pravdu a že jí má, tak nakonec skončil u bosche ve skladu!...no to je story sama pro sebe Hele já dělá finanční poradenství a taky si nemůžu při mateřské dovolit pustit tolik klientů k vodě, když mě živěj, kdybych to skončila tak už se k tomu asi nevrátím!!!
_________________ Finanční poradce a mamínek v jedné osobě
Ano ano, jezdí u Jipocaru. Penízky vydělá,to si nestěžuji, jen ten čas je proti nám. Ale co naplat, papat potřebujeme, že?
No to je jasný že kačky jsou potřeba, bejvalej tam taky chvíli jezdil, jenže je držka a myslí si že všichni snesou jeho pravdu a že jí má, tak nakonec skončil u bosche ve skladu!...no to je story sama pro sebe Hele já dělá finanční poradenství a taky si nemůžu při mateřské dovolit pustit tolik klientů k vodě, když mě živěj, kdybych to skončila tak už se k tomu asi nevrátím!!!
A odkud jsi Ditoušku, že to tak pěkně znáš? Ty máš své klienty, já jsem je v práci taky měla. Jako sociálním případům se říká klienti. Zrovinka nedováno mě jeden potkal a kdy prý se vrátím do práce? Říkám za dlouho, za dlouhou
_________________ _________________ Martina, Pavlík a Lucinka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru