[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3767: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3768: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - Nejake foto Verunky
Tak takhle me posledni dobou zlobi. Je desne protivna, zmoula si ocicka a chce jit spinkat. Ja ji dam do postylky krasne a rovne. Ona se zachumla, tak ja odchazim. Jdu se podivat za par minutek a ona je ciloucka a ma takovehle polohy
A jinak se uz pekne soupe po kolenach. Je na nich porad a i tak odpociva Vzdycky si na ne vleze a posune se po brisku do predu. Po puzzle je to ok ale horsi je to kdyz se behem chvilky dostane az na koberec
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
Věroušek píše:
Tak takhle me posledni dobou zlobi. Je desne protivna, zmoula si ocicka a chce jit spinkat. Ja ji dam do postylky krasne a rovne. Ona se zachumla, tak ja odchazim. Jdu se podivat za par minutek a ona je ciloucka a ma takovehle polohy
A jinak se uz pekne soupe po kolenach. Je na nich porad a i tak odpociva Vzdycky si na ne vleze a posune se po brisku do predu. Po puzzle je to ok ale horsi je to kdyz se behem chvilky dostane az na koberec
jéééé krasny fotecky a hlavne mocinky nadherna princezna a ma krasny puncochacky.....
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
malá je nádhernááá ale málem jsem omdlela, když jsem viděla tu matraci tak vysoko, koukej to snížit, než ti uteče!!!
Dekuji.Neboj hned vedele je postel a tak sikovna jeste neni aby vylezla. Zatim jen putuje po postylce a dela sudy ale nededa si v ni. Ale chystam se to uz snizit
jéééé krasny fotecky a hlavne mocinky nadherna princezna a ma krasny puncochacky.....
Je ahoj teto. Moc dekuje. Puncochacky se mi taky moc libej. Ty dostala tedka k svatku od kamosky
to je princeznička, je ti trochu podobná, očima bych řekla
Jo je to moje zlaticko. Ona je mi podobna strasne moc. Cim je vetsi tim je mi vic podobna. Ja to nejdriv nevidela a kazdej mi to rikal ale ted uz je to fakt znat
malá je nádhernááá ale málem jsem omdlela, když jsem viděla tu matraci tak vysoko, koukej to snížit, než ti uteče!!!
Dekuji.Neboj hned vedele je postel a tak sikovna jeste neni aby vylezla. Zatim jen putuje po postylce a dela sudy ale nededa si v ni. Ale chystam se to uz snizit
nepodceňuj jí!!! já si říkala, že mi áďa nemůže spadnout z postele.. ani jsem se nenadála a bylo.. co můžeš udělat dneska, neodkládej na zítřek
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
nepodceňuj jí!!! já si říkala, že mi áďa nemůže spadnout z postele.. ani jsem se nenadála a bylo.. co můžeš udělat dneska, neodkládej na zítřek
Jj mas pravdu. Dam to dolu asi dnesk jestli to stihnu. Cekam az se vzbudi a mam prace az nad hlavu. Musim toho dneska plno objezdit ale nechce se mi ji budit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru