[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - Takhle mi ted vytuhla :-)
ta je sladkáááááááááá a Pechy má pravdu,taky bych typovala tak 8-9 měsíců. Dudánka za každých okolností co? No Fíla ho neměl a malá už ho má ráda,takže jsem pak zvědavá jak budu odnaučovat,protože s tim nemam vůbec zkušenosti
My už odnaučujeme, tedy Honzík se odnaučuje už sám a máme dudáka jen v kočáru, tak pak ho časem odnese z kočáru asi popelář a bude to MOžná ho nebude chtít časem sám, když už přes den o dudákovi ani nevím.
ta je úžasná!!! to se někdo má, když mu dítě usne samo! tiše závidím!! mě vikyna usne jen v kočáře nebo u kozy!!! a to jsem jí dudlíka cpala už v porodnici a setřičky mě za to nadávali!! a beztak ho vůbec nechce, zkoušela jsem ji teď 9m naučit na flašku a ani ho*no!!! prostě umělinu ne!! pouze mámin cecek!!! ach jo!! ale ty máš slaďoučkou holčičku!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru