Registrován: stř 28. led 2009 19:16:26 Příspěvky: 3123 Bydliště: Vyškov
tak jsme se včera vydali k babičce, obleču si ji a ona se mi takhle zasrala, omlouvám se, ale musela jsem se o tu nádheru podělit tak sem ji musela šupnout do vany
Registrován: ned 01. úno 2009 8:33:37 Příspěvky: 466 Bydliště: Hodonín
Jéééé tak to je super...právě jsem se o tom bavila s manželem a zavzpomínali jsme na Kubíka jak byl malinký...to jsme ho vždycky hodily pod sprchu a bylo to...to je veselo
Registrován: stř 28. led 2009 19:16:26 Příspěvky: 3123 Bydliště: Vyškov
Romcaa píše:
Jéééé tak to je super...právě jsem se o tom bavila s manželem a zavzpomínali jsme na Kubíka jak byl malinký...to jsme ho vždycky hodily pod sprchu a bylo to...to je veselo
jo jo Lukášek byl taky dneska dupkou v umyvadle, posral se už po čtvrté a navíc ho tatínek nepřebalil když jsem byla v bazénu a pěkně mu to rozhňahňal, taky chuťovečka
_________________ _________________ prodavačka na mateřské
Registrován: ned 01. úno 2009 8:33:37 Příspěvky: 466 Bydliště: Hodonín
pavčík píše:
Romcaa píše:
hlavně voňavo
No jo, ale to ještě není to pravé ořechové...malému je 7 měsíců a teprve teď je to mazec voňavec...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru