Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
tady už přát nebudu,ale chci se zeptat jako každé zvědavé oko koukám i okolo a chci se zeptat,ta dekorace na poslední fotečce je tvoje práce???co to je??vypadá to skvěle
_________________ _________________ povolána k mateřství
tady už přát nebudu,ale chci se zeptat jako každé zvědavé oko koukám i okolo a chci se zeptat,ta dekorace na poslední fotečce je tvoje práce???co to je??vypadá to skvěle
ne to je u mamy v pokoji a je t vse jeji prace.... vlastne i ta keramikaco tam vysi jo a je to kroucena vrba(uscha)- vic vetvi a tak to je zaveseny
Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
carodejka_johanka píše:
ivka222 píše:
ne to je u mamy v pokoji a je t vse jeji prace.... vlastne i ta keramikaco tam vysi jo a je to kroucena vrba(uscha)- vic vetvi a tak to je zaveseny
půjč mi svojí maminku se zaltýma rukama aspoň na měsíc u mně by se mohla vyřádit vyřiď jí že je moooooooooooooooooooooooooooc šikovná
_________________ _________________ povolána k mateřství
půjč mi svojí maminku se zaltýma rukama aspoň na měsíc u mně by se mohla vyřádit vyřiď jí že je moooooooooooooooooooooooooooc šikovná
vyridim a nepujcim:) protoze by chybela:) jinak i ty dortiky jsou jeji prace
Ahoj JOhanko. Rozí je kouzelná. Fakt se ti povedla (píšu "ti", jelikož vím, jak jsi na tom s chlapem )To není ani možný. Já se nestačím divit, jak ten čas letí. To je hrůůůůza Měli jste krásnou oslavu. Tak ať je ten druhý Rozárčin rok ještě hezčí než ten 1.Gratulujeme
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru